SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cüretkar Hırsızlar 'Pes' Dedirtti!

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:33:35
Cüretkar Hırsızlar 'Pes' Dedirtti!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devlet Hastanesi bahçesinde hırsızlık yapan 2 şüpheli, yanlarından geçmekte olan polis ekibi aracını görünce, hırsızlık olayında kullandıkları kamyoneti bırakarak kaçtılar. Hırsızların, 24 saat hizmet veren ve sürekli yoğunluk yaşanan, hasta taşıyan araçların geçtiği Acil Servis yolunun yanındaki çimenlik alanın demir korkuluklarını çalma girişimleri, "pes" dedirtti.

EKİP ŞÜPHELENİNCE DURDU, ONLAR KAÇTI..

Olay, gece yarısından sonra 00.30 sularında Yeni Devlet Hastanesi’nin bahçesinde Acil Servis’e giriş yolu üzerinde meydana geldi. Bir polis ekibi aracı, bir soruşturma nedeniyle gözaltında bulunan 3 kişiyi doktor raporuna getirirken, hastane bahçesinin içerisinde Acil Servis yolunun kenarına park etmiş olan 44 FT 738 plakalı kamyonete demir korkuluk yüklendiğini görünce durdu. Bu esnada kamyonetin yanında bulunan 2 genç, polis aracının durduğu esnada koşarak hastane bahçesinden kaçtılar. 

HASTANE BAHÇESİNDEKİ DEMİRLER..

Şüpheli 2 genç kaçarak izini kaybettirirken, kamyonette yapılan inceme de hastane bahçesinde yeşil alanın çevresine konulmak üzere bırakılmış olan demir korkulukların yüklendiği ve bir tanesinin ise yüklenmek üzereyken kaldırıma bırakıldığı tespit edildi. Kaçan 2 şüphelinin hırsızlık yaparken, polis ekibinin kendilerini görmeleri üzerine kaçtıkları belirlendi.

KAÇTILAR, İZLERİNİ KAYBETTİRDİLER 

Hırsızlık olayını ortaya çıkaran polis ekibinin telsiz ile anonsu üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirilerek, kaçan şüphelilerin yakalanmasına çalışıldı. Şüphelilere ulaşılmazken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından kamyonet çekici marifeti ile otoparka çekilirken, içerisindeki demir korkuluklar ise hastane yöneticilerine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız