SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cüretkar Hırsızlar!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:42:33
Cüretkar Hırsızlar!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde, sürekli araç trafiğinin olduğu çevreyolunun kenarında park halinde bulunan  TIR ile iş makinesinin yakıt deposundan gelip geçen araçlara aldırış etmeden mazot çalmak isteyen 2 şüpheli polislerin bölgeye geldiğini görünce kaçarak izlerini kaybettirdi.

Olay, 02.30 sıralarında Çevreyolu Çöşnük Kavşağı’nda meydana geldi. Bir vatandaşın, park halindeki bir 06 DK 6190 plakalı dorse takılı TIR  ile iş makinesinden 2 kişinin mazot çaldığını ihbar etmesi üzerine bölgeye polis ekipleri yönlendirildi. Bölgeye giden polis ekiplerini gören iki kişi yanlarında getirdikleri bidonları bırakarak kaçıp, Yıldıztepe Mahallesi'nde izlerini kaybettirdiler.

Olay yerinde TIR’ın yakıt deposunun yanında doldurulmaya hazır 2 adet büyük ve boş 2 adet küçük bidon bulunurken, iş makinesinin yanında 2 adet doldurmaya hazır ve 2 tanede TIR’ın yanına saklanmış vaziyette mazot doldurulmuş bidon bulundu. Şüphelilerin  bidonlara yakıt deposundan hortum yardımıyla mazot doldurulmaya çalışıldığı görüldü.

TIR ve iş makinesinden yaklaşık 300 litre mazot çalmaya çalışan şüphelilerinin yanlarına 6 bidon alarak, sürekli trafik yoğunluğunun yaşandığı çevreyolu üzerinde herkesin gözleri önünde hırsızlık yapmaya çalışmaları dikkat çekti.

Olay yeri inceleme ekipleri, bidon ve kamyon üzerinde parmak izi çalışması yaparken, polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamaya çalışıyor.

Mazot hırsızlarının dadandığı TIR ve iş makinesinin bölgede trambüs hattının şasi yapmasına neden olduğu belirlenen yüksek gerilim hattının yolun altına alınması için tünel açma işini yürüttüğü öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız