SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çürük Raporlu' Okul Yıkıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezde depreme dayanıksız raporu verilen bir ilköğretim okulu yıkılırken, yerine yenisi yapılacağı bildirildi.

Cevrehizade Mahallesi'nde bulunan Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu binasının eski ve depreme dayanıksız raporu verilmesi nedeniyle geçen yıl yıkım kararı alınmıştı. Kış şartları nedeniyle bugüne kadar yıkılmayan okulun öğrencileri de bir deprem esnasında zarar görmemeleri için eğitim dönemi başında TOKİ İlköğretim Okulu'na gönderilmeye başlandığı bildirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, yıkılan okulun yerine yapılacak olan okulun 2009-2010 öğretim yılına yetiştirileceğini belirtip, "Yeni yapılacak okulun tamamlanması ile TOKİ İlköğretim'e giden öğrenciler yeni eğitim yılında yeni binada eğitime başlayacaklar" dedi.
Bu arada, okul binası yıkılırken toz olmaması için Malatya Belediyesi itfaiye aracı da enkaza su sıktı.

Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu velileri geçen ay eylem yapıp, çocuklarının TOKİ İlköğretim'e gidip gelmede sıkıntı çektiklerini dile getirip, yeni okulun biran önce yapılmasını istemişlerdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız