SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çuvallamayı Unuttular!.

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:02:11
Çuvallamayı Unuttular!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi’nin, Malatya iklimine uyum sağlamadığı halde yüksek fiyatlarla satın alarak kentin çeşitli noktalarına diktiği palmiye ağaçlarını soğuktan korumak için her yıl düzenlediği ‘Çuvallama ritiüeli’ bu yıl kar yağışına rağmen yapılmadı. 

Ahmet Çakır yönetimindeki Malatya Belediyesi’nde bir süre vekaleten belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunan Abuzer Kabakaş’ın özel ilgisi ile Malatya iklimine uyum sağlamadığı halde satın alınarak kentin çeşitli noktalarına dikilen palmiye ağaçları, dikildiği ilk yıldan itibaren soğuk havanın etkisini göstermeye başladığı günlerde üzerine geçirilen çuval ile korumaya alınıyordu. 

Ancak Malatya Belediyesi bu yıl geleneksel ‘Çuvallama ritüeli’ni gerçekleştirmedi ve palmiye yaprakları kar etkisine maruz bırakıldı.

Malatya Belediyesi’nin çevre düzenlemeleri kapsamında Malatya’nın çok sert geçen kış aylarına uyumlu olmadığı halde diktiği tropik iklim ağacı palmiyelerin birçoğu kurumuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız