SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cüzdanı Böyle Yürüttü!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:49:01
Cüzdanı Böyle Yürüttü!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir gazete bayisinde unutulan cüzdan 10 saniye sonra bir başka şahıs tarafından çalındı. Cüzdanı alan şahıs bayinin güvenlik kamerasına yakalanmaktan kurtulamadı. İçerisinde para ve kredi kartları bulunan cüzdanı çalan şahsın, kısa bir süre sonra bankalara giderek kredi kartlarını kullanmaya çalıştığı belirlendi.

Olay, Cumartesi günü Valilik binasının yanındaki gazete bayisinde meydan geldi. Bayiye alışverişe gelen S.G., alışveriş esnasında çıkarmış olduğu cüzdanını,  tezgahın üzerinde bıraktı. Kısa bir dalgınlık sonucu unutulan cüzdanı, hemen sonra gazete bayisine gelen kimliği belirsiz bir kişi, elindeki loto kuponunu cüzdanın üzerine koyup, cüzdanı da alarak olay yerinden uzaklaştı. Yaklaşık 15-20 saniye  sonra  alışveriş yaptığı gazete bayisine gelen S.G., izlemiş olduğu güvenlik kamerasında kendisinden 10 saniye sonra gelen şahıs tarafından cüzdanın alınıp götürüldüğünü gördü.

S.G., olayı hemen polise ihbar ederken, kısa bir süre sora cüzdanda bulunan bir bankaya ait kredi kartının kullanılarak 1000 TL tutarında nakit para çekim girişiminde başarısız şifre giriş işlemi yapılmakta olduğuna dair bankadan cep telefonuna uyarı mesajı geldi. S.G., mesaja olumsuz cevap vererek cüzdanı çalan şahsın 1000 TL çekmesini engellerken,  kimliği  meçhul şahsın kullanmaya çalıştığı bir başka kredi kartının da yanlış şifreler girildiği için bankamatikte bloke olduğu öğrenildi.

Faili meçhul şahsın cüzdanda bulunan 400 TL para ile birlikte kayıplara karıştığı belirtildi.

Şikayet üzerine şahsın güvenlik kamerasındaki görüntüleri polis ekiplerince alındı.

Görüntüdeki hırsızlık şüphelisini tanıyanların ve kimliğini bilenlerin polise ihbarda bulunması istendi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız