SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DABO Çalışmalarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:37:53
DABO Çalışmalarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, kış dönemi çalışmalarını sürdürüyor. 

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organizasyonuyla binlerce çocuk basketbol sporuyla tanışmaya devam ederken, Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu kış dönemi çalışmalarına devam ediyor.

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu, proje kapsamında yaz ve kış dönemlerinde ara vermeden basketbol sporcuları yetiştiriyor. Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu İdari Koordinatörü Erol Akdeniz ve Antrenör Bayram Acar yönetiminde geleceğin basketbolcuları, hem basketbolla ilgili temel bilgiler alıyor hem de takım olma hüviyetini kazanıyor.

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Bayram Acar, "12 Dev Adam Basketbol Okulumuz her sene olduğu gibi bu yılda faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Acar, basketbolla ilgili temel ve uygulamalı eğitim verdiklerini kaydederek, "Okulumuzda ağırlıklı olarak yeni katılan sporcularımız yer alıyor. Bu nedenle de bu sporcularımıza temel eğitimler veriyoruz. Çocukların ilk etapta top sürmeleri, pas vermeleri ve ribaunt almalarını sağlıyoruz. Son haftalarda ise takım oyunu üzerinde durduk. Topu paylaşma, müdafaa, hücum ve savunma eğitimleri verdik. Yetenekli sporcularımız var. Verdiklerimizin karşılığını rahat bir şekilde alabiliyoruz. Top sürmeyi bilmeyen çocuklarımız vardı. Ama şuanda o çocuklarımız çok iyi ilerleme sağladılar" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız