SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DABO Yıldızlar Şölenine Katıldı

0
Güncellendi - 2018-12-04 02:20:54
DABO Yıldızlar Şölenine Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

12 Dev Adam Basketbol Okulları faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen 15. Yıldızlar Şöleni’ne Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu da katıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda organize edilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen 15. Yıldızlar Şöleni tamamlandı.

Ankara’da düzenlenen organizasyona 24 ilden seçilen 96 sporcu ve 24 antrenör katıldı. Üç gün süren organizasyonda geleceğin dev adamları ve peri adayları müsabaka oynamanın yanı sıra çeşitli aktivitelerde de bulundu.

12 Dev Adam Basketbol Okulları 15. Yıldızlar Şöleni’ne Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu Antrenörü Ramazan Toprak ile birlikte sporcular Yiğit Kayra Akdağ, Mehmet Melik Çiçek, Ese Mert Aslan ve İmgesu Sayar katıldı. 15. Yıldızlar Şöleni’ne katılan okullar arasında karma maçlarda gerçekleştirildi. Malatya, Kayseri ve Konya takımlarının oluşturduğu takım, oynadığı 3 müsabakayı kazanarak, birinci oldu.

MİLLİ OYUNCULARLA BİR ARAYA GELDİLER

Ankara Spor Salonu’nun cep salonunda gerçekleştirilen açılış töreninde Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün ve Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser yer aldı.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları bir araya getiren bu önemli organizasyonun açılış konuşmasını ise TBF CEO’u Ömer Onan gerçekleştirdi.

Akşam oynanan müsabakalar esnasında sporcular, maçlar oynanırken büyük bir sürprizle karşılaştı. Ankara’da, FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde İspanya maçına hazırlanan A Milli Erkek Takımı’nın oyuncuları, geleceğin dev adamları ve perileriyle bir araya geldi.  Ay yıldızlı ekiple fotoğraf çektiren minik sporcularımız daha sonra formalarını imzalattılar. 12 DABO’nun açılış töreni, küçük sporcular için unutulmaz bir gün oldu.

GELECEĞİN SPORCULARI ATA’NIN HUZURUNA ÇIKTI

Organizasyonun ikinci gününde sabah müsabakalarından sonra tüm kafile Anıtkabir’i ziyaret etti. Büyük çoğunluğu Ankara’ya ilk kez gelen çocukların oluşturduğu ekip Aslanlı Yol’dan geçerken, ardından da Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni gezdi.

Gezide hatıra fotoğrafı çektiren sporcular, etkinlik sonrası A Milli Erkek Takımımız İspanya ile oynadığı karşılaşmayı izlemek üzere Ankara Spor Salonu’na geçti.

Sporcular için unutulmaz anlardan biri de Türkiye-İspanya müsabakası oldu. Ay-yıldızlı formayla sahada mücadele eden A Milli Erkek Takımı’nın tribünden izleyen 12 Dev Adam Basketbol Okulları’nın sporcuları, ellerinde Türk bayraklarıyla 40 dakika boyunca hiç susmadan desteklerini gösterdiler.

Kazanan ve kaybedenin önemli olmadığı 12 Dev Adam Basketbol Okulları Yıldızlar Şöleni etkinliğinin son gününde tüm sporculara madalyaları takdim edildi. Kapanış töreninde sporcular madalyalarını TBF Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter ve TBF Altyapı Faaliyetleri Yetkilileri Serdar Çelik ve Cenk Diril’den aldılar.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kahraman SAYAR (5 yıl önce)
    Öncelikle bu organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ramazan hocamıza ve tüm sporcularımıza başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla