SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağ Bisikleti Yarışları Malatya'da Yapılacak

0
Güncellendi - 2016-04-01 20:29:37
Dağ Bisikleti Yarışları Malatya'da Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (İÜBİS), 2. Üniversiteler arası Dağ Bisikleti Yarışması'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yaptıkları etkinlikler ve sosyal faaliyetlere verdikleri desteklerle adlarında söz ettiren İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu, üniversiteler arası dağ bisikleti yarışmasının ikincisini gerçekleştirecek. Yarışma 24-25 Nisan tarihlerinde yapılacak.Bireysel erkek kategorisinde ilk 10'a, bayanlarda ise ilk 5'e giren bisikletçilere para ödülü verilecek. Bay ve bayan takım ödüllerinde ise birinci takıma 750, ikinci takıma 600 TL, üçüncü takıma ise 450 TL para ödülü verilecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "İkincisini düzenlediğimiz bu yarışta siz değerli bisiklet dostları ile daha keyifli vakit geçirebilmeyi hedefleyen topluluğumuz bu yarış organizasyonunda teknik toplantı günü üniversitemiz müzik grubundan mini konser ile birlikte çay partisi ve yarış günü yarış esnasında çekilecek fotoğraflar arasından bir fotoğraf yarışması düzenleyecektir. Yarışmaya katılacak her sporcu 23 Nisan 2016 gece saat 23:59'a kadar internet üzerinden ön kayıt formunu doldurmak zorundadır" denildi.

KATILIM ŞARTLARI

-Üniversite öğrencisi olmak.(Ön Lisans, Lisans ya da Lisansüstü)

- 28 yaşını tamamlamamış olmak.

- Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ya da Bisiklet Federasyonu'nun lisanlı sporcusu olmak.

- Yarışmaya katılmak için Teknik Toplantıya Katılmak Mecburidir.

YARIŞ KURALLARI

- Bisiklet: Sporcular minimum 1 amortisörlü, yarışa uygun bir dağ bisikletine sahip olmalıdır.

- Kask: Sporcular antrenman saatleri, yarış öncesi ve anı olmak üzere parkurda bulundukları süre boyunca kask takmak zorundadır. Kask takmayan sporcu diskalifiye edilir ve parkurdan çıkarılır.

- Kıyafet: Günlük kıyafetler ile yarışa alınmaz. Sporcu sağlığı için “Bisikletçi Forması” tavsiye edilir. Benzeri kıyafetlerle de yarışmak mümkündür. Hakem kıyafeti uygun bulmadığı taktirde sporcuyu yarışa almayabilir.

- Plakası bulunmayan sporcu yarışa alınmaz.

- Sporcular başlangıç saatinden 10dk önce başlangıç çizgisinde hazır bulunmalıdır. Hazır olmayan sporcu yarışa alınmaz.

- Sporcular sözlü ya da fiziki şiddet içeren hareketlerde bulunmamalıdır. Antrenman ve yarış günlerinde sözlü ya da fiziki şiddette bulunan sporcu haklılığı tartışılmaksızın diskalifiye edilir.

- Sporcular yarışa başladığı bisiklet ile yarışı tamamlamalıdırlar. Bisiklet üzerinde tamir ve parça değişimi yapabilirler.

- Sporcular yalnızca organizasyon tarafından belirlenen noktalarda yardım alabilirler. FeedZone & TeknikZone ayrılmış ise FeedZone’da teknik, TeknikZone’da beslenme yardımı alamazlar. Bu noktalar dışından herhangi bir noktadan yardım edilse dahi sporcu kabul etmemelidir.

- Sporcu takımı olsun ya da olmasın her kişiden (Bir önceki madde dahilinde) yardım alabilir.

- İşaretlenmiş parkur dışına çıkmak, kestirme yapmak ve ters yönde gitmek yasaktır.

- Yarış anında oluşabilecek herhangi bir hakem uyarısına uyulmalıdır.

YARIŞ PROGRAMI

24 Nisan

-08:00 - 14:00 arası sporcuların karşılanması üniversitemize ulaşımlarının sağlanması

-15:00 Toplu Resmi Antrenman (Parkur tanıma)

-16:00 Teknik Toplantı (Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonu)

-17:00 Toplu Akşam Yemeği

-18:00 Mini Konser ve Çeşitli Eğlenceler

25 Nisan

-09:00-10:00 Son Resmi Yarış Antrenmanı

-10:30 Parkur Son Kontrolleri

-11:00 Bay Bireysel Kategori Yarışı

-11:05 Bayan Bireysel Kategori Yarışı

-13:30 YARIŞ ÖDÜL TÖRENİ

-Fotoğraf Yarışması Sonuçları ve Ödül Töreni

-15:00 Toplu Yemek İkramı

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız