SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dağa Kaldırma'ya 7 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kız meselesinden dolayı bir kişiyi kendilerine polis süsü vererek dağlık araziye götürerek burada eşyalarını alıp, döverek ölümle tehdit ettikleri iddia edilen 7 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Malatya il merkezinde kız meselesinden dolayı H.D. adlı şahısın bir grup tarafından kendilerine polis süsü verilerek dağlık araziye çıkartılarak, üzerindeki eşyaların gasp edilip, dövülerek ölümle tehdit edilmesi üzerine başlatılan çok yönlü soruşturmada M.Ç. A.B. G.U. Y.Ç. İ.M. M.C. ve H.U. adlı şüpheliler yakalanmıştı.

Şüphelilerden M.Ç. isimli şahsın üzerinden 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör, bin 135 TL para ve Polis Amblemi bulunan polis kantin kartı A.B. isimli şahsın yapılan üst aramasında dövülen şahsa ait araç ruhsatı, nüfus cüzdanı ve sürücü belgesi elde edildi.
Soruşturma sonrasında "Birden Fazla Kişi Tarafından Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Yağma, Kasten Yaralama, Ölümle Tehdit, Hakaret" iddialarıyla Malatya Adliyesine çıkartılan M.Ç. A.B. G.U. Y.Ç. İM. ve H.U.adlı şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerin Adliyeden çıkartılıp, cezaevine gönderilmeleri esnasında görüntü alan basın mensuplarına şüphelilerin yakınları saldırmak isteyerek hakarette bulundular. Polisler yakınların saldırısını engellerken, şüphelilerde araçlara bindirilirken yine basın mensuplarına saldırmak istediler.

Şüphelilerin yakınları Adliye binası yanında bekleyince basın mensuplarının araçlarına polis ekibi eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız