SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağa Kaldırmışlar

A- A+ PAYLAŞ

İki şahsı konuşmak amacıyla çağıran ve daha sonra bir otoya bindirip TOKİ konutlarının olduğu dağlık bölgeye götüren şahısların, bıçak zoruyla cep telefonu ve parasını aldıkları öne sürüldü.

25 yaşındaki H.K. ve 26 yaşındaki S.M.Ö. adlı şahıslar, polise başvurarak; 23.00 sıralarında İnönü Caddesi üzerinde kendilerini konuşalım diyerek aracına davet edip Yavuz Selim Mahallesi’ndeki TOKİ evleri civarına götüren Z.Ö. isimli şahsın burada arabayı durdurarak H.K. nin boğazına bıçak dayayıp boğazını ve elini bıçakla yaraladığını, bu sırada yanlarına iki aracın daha geldiğini ve bu araçlardan inen şahısların kendilerini darp ettiklerini, M.E.Ö. isimli şahsın H.K. nin elinde bulunan cep telefonunu zorla aldığını, Y. isimli şahısın da S.M.Ö. nün cebinden zorla 230TL parasını aldığını, daha sonra bu şahısların kendilerini Kernek tarafında bulunan ormanlık alana götürüp orada da darp ettiklerini ve 1,5 saat gezdirdikten sonra bıraktıklarını, şahısların kendilerini yaralamalarının ve gasp etmelerinin nedeninin yaklaşık 4 ay önce H.K. ile M.E.Ö. nün kavga etmelerinden kaynaklandığını öne sürdüler. Polis bu olayla ilgili Z.Ö., M.E.Ö., B.Ö., Ş.A. ve Y.adlı şahıslar ile B.M. ve C.H. lakaplı şahısları arıyor.

DİĞER OLAYLAR..
Töpsöğüt Karşıyaka Mahallesi’nde de 49 yaşındaki B.Ç. adlı kadın, 24 yaşındaki A.Ç. ile ailevi nedenle 32 yaşındaki Z.Ç., 22 yaşındaki K.Ç. ve 58 yaşındaki Y.Ç. arasında kavga çıktı. Tarafların birbirlerini dövdükleri belirtilirken, Y.Ç. oğlu Z.Ç. tarafından tüfekle tehdit edildiği iddiasında bulundu. Polis şahısları 1 tüfek, 1 sopa ve 1 bıçakla yakaladı.

01.00 sıralarında polise başvuran 42 yaşındaki R.K., Dabakhane Mahallesi’ndeki dükkanında kiracı olan 37 yaşındaki A.A. ile dükkanını satmak için görüşmek üzere buluştuklarını, şahsın dükkanı ucuza almaya çalıştığını ve bu nedenle anlaşamadıklarını, aralarında çıkan tartışmada kendisini tehdit ettiklerini, daha sonra 20-25 yaşlarında 4 şahsın gelip bu şahsın teşvikiyle kendisini dövdüklerini öne sürdü. Yakalanan A.A. serbest bırakıldı.

Eski belediye binası arkasında 05.40 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 45 yaşındaki E.K. adlı şahıs, 4 ay önce M.D. adlı şahsa elden para verdiğini, aralarında senet yaptıklarını, parayı alamayınca şahsı arayıp istediğini, ödemezse icraya vereceğini söylediğini, şahsın Ö.D. ve M.A.D. isimli şahısları da yanına alarak kendisini dövdüğünü öne sürdü.

Polise başvuran 17 yaşlarındaki E.C.D. adlı genç, Paşaköşkü Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde arkadaşı olan M.D.’nin telefonunu alıp kendisini dövdüğünü, daha sonra telefonu iade edeceğini söylemesi üzerine bu şahsın evlerine gittiklerini, burada şahsın ellerini iple bağladığını ve kendisini 3 saat süreyle rehin aldığını öne sürdü. Polis bu iddia üzerine M.D.’yi aramaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız