SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağa Kaldırmışlar!

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran bir kişi, kendisini gece yarısı zorla “dağa çıkartan” ve burada döverek zorla cep telefonuna ses kaydı yapan kişilerin para istediklerini öne sürünce, yakalanan şahıslardan biri tutuklandı.

17 yaşındaki S.K.’nin verdiği bilgiye göre, olay Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde saat 00.30 sıralarında oldu. Şahıs, yaya olarak evine giderken, daha önce işyerinden tanıdığı kişilerin zor kullanarak dağa kaçırdıklarını, ses kaydını alıp işyerine göndererek 110 bin lira para getirmesini söylediklerini öne sürdü.

Polis bu ifade üzerine 21 yaşındaki M.B., 19 yaşlarındaki A.S., S.DT. ve R.B.’nin yanı sıra 17 yaşlarındaki B.D., R.A. ve B.Ç.’yi yakaladı. Adliyeye verilen zanlılardan B.D. tutuklandı, diğerleri salıverildi.

Paşaköşkü Mahallesi’nde meydana gelen başka bir olayla ilgili ifadesi alınan B.D. adlı şahıs da, 25 yaşlarındaki R.B. ve 20 yaşındaki B.T. ile yanlarında bulunan 2 kişi tarafından zorla bir araca bindirildiğini, bir davayla ilgili şahitlik yapmaması konusunda dövülerek ölümle tehdit edildiğini öne sürdü. Yakalanan iki şahıs ise suçlamayı reddetti.

Öte yandan 01.30 sıralarında polise başvuran 41 yaşındaki H.İ. adlı şahıs da, Cezmi Kartay Caddesi’ndeki alkollü bir eğlence yerinde alkol aldığını, 450 lira hesap geldiğini ve parayı ödedip çıktığını, daha sonra işyerinin sahibi olan İ.adlı şahsın borcunun 1.070 lira olduğunu söyleyip, kendisini döverek 2 bin lira tutarında 15 Nisan vadeli senet imzalattığını öne sürdü ve şikayetçi oldu. Polis İ.adlı şahsı arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız