SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağcıların Nemrut Kampı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Nemrut Dağına yapılacak olan kayaklı tırmanış ve kamp için Malatya'ya gelen ekip, Nemrut'a gitti.

Konuyla ilgili olarak Valilik binası önünde bir basın toplantısı yapıldı. Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş,
"Valiliğimizin daveti üzerine Malatya'da spor yapılacak alanlar görülmüştü. Bu faaliyet aşamasını geçti. İlk faaliyetimiz Nemrut Dağı'nda, dağ kayağı ve konaklama olacak. Ardından da faaliyetlerimiz devam edecek" dedi.
Türkiye Dağcılık Federasyonu'ndan gelen ve Nemrut Dağı'nda yapılacak faaliyet hakkında bilgiler veren Yılmaz Ünal ise, "Nemrut Dağı'nda, 10 kişilik bir ekiple 2 gün sürecek olan kayaklı tırmanış ve çadırlı kamp yapacağız. Malatya Valimizin daveti ve Türkiye Dağcılık Federasyonumuzun 2010 yılı faaliyeti üzerine burada bulunuyoruz. Daha önceden planlanmış bir program. Nemrut Dağı'na dağ kayağıyla zirve tırmanışı yapacağız. Amacımız yaz turizm potansiyeli yanı sıra kışında Nemrut Dağı'na turizm amaçlı bir
kamp olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız