SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağda Kayboldu, Evde Bulundu!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde ava giden bir kişi, dağda mahsur kaldı. Şahısın jandarmayı aradığı cep telefonu cevap vermeyince bölgeye jandarma arama timleri gönderildi. Aramalar sırasında evi de kontrol edilen şahıs, burada bulundu.

"ÎMDAT" TELEFONU..
Alınan bilgilere göre, Hekimhan ilçesine bağlı Güzelyurt beldesinde, 1 kişi bölgedeki olumsuz kış şartlarına karşın ava gittiği ve mahsur kaldığı bildirildi.

Hekimhan Kaymakamı Ramazan Fani olayla ilgili olarak verdiği bilgide, ava giden şahısın, dağda yönünü kaybedince cep telefonundan 156 Jandarma İmdat telefonunu arayarak yardım istediği açıklayarak, şahısın bölgede yoğun bir yağışın olduğunu ve yönünü bulmakta zorlandığını ve cep telefonu şarjının da bitmek üzere olduğunu belirttiğini kaydetti.

Kaymakam Fani, kaybolan şahısın yardım isterken ismini söylemediği ancak aradığı cep telefonunun Güzelyurt beldesinde oturan Mehmet Levent'e ait olduğunun belirlendiğini söyledi.

Kaymakam Fani, bir süre sonra cep telefonunun aranmasına rağmen iletişim sağlanamadığını ve büyük bir ihtimalle şarjının bitmiş olabileceğinin değerlendirildiğini anlatarak, bölgeye 10 tane jandarma arama timi ile sağlık ekibi gönderildiğini belirtti.

EVİNDE BULUNDU..
Jandarmaya kayıp olduğunu bildiren şahsın, daha sonra yönünü bularak evine gittiği, ancak jandarmayı bundan haberdar etmediği için sıkıntıya neden olduğu belirtildi.

Şahsın kaybolduğuna dair telefon ihbarının ardından cep telefonu cevap vermeyince, bölgede olumsuz sonuçlar çıkabileceği ihtimali nedeniyle tedirginlik yaşandı.

Dağda bir süre sonra yönünü bularak evine giden şahıs, cep telefonu ile ulaşıldığında, ihbarın kendisi tarafından yapılmadığını öne sürdü. Bunun üzerine arama çalışmaları kesilmeyerek, çalışmalara devam edildi. Ancak jandarma kayıtlarına tekrar bakıldığında, arayan şahısın Mehmet Levent olduğu bir kez daha kesinlik kazandığında, şahıs ihbarda bulunduğunu kabul etti. Bu gelişme üzerine bölgedeki arama ekipleri geri çekildi.

Şahıs hakkında adli ve idari işlem yapılacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız