SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağıstan'a Kayısı

A- A+ PAYLAŞ

Dağıstanlı iş adamı Şaydabeg Şıh Ahmedov, Dağıstan'ın Başkenti Mohaçkale'ye Malatya'dan yaklaşık 25 ton kayısı götürdü.

Şirket ortağı Malatyalı iş adamı Yavuz Aksakal ile Malatya'ya gelen Ahmedov, Malatya'ya hayran kaldığını belirtti. Ahmedov, "İlk defa Türkiye'ye ve Malatya'ya geliyorum. Buraya şirket ortağım Yavuz Bey'in teklifiyle gelerek Mohaçkale'deki şirketlerimizde satılmak üzere kayısı almaya geldik. Şu anda yaptığımız piyasa araştırması sonrası ilk etapta 25 tona yakın kayısımızı alıp TIR ile Mohaçkale'ye gönderdik. Malatya'daki incelemelerimizi sürdürüyoruz. Malatya insanı çok misafirperverler ve bizi candan dostça karşıladılar. Her konuda yardımcı oluyorlar. Özellikle kayısısını Dağıstan'a gönderdiğimiz iş adamlarımızdan Mustafa Özkaya'ya bizlere sunduğu kaliteli kayısılarından ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ahmedov'un Malatya'ya gelmesine yardımcı olan ortağı Yavuz Aksakal ise, "Kayısı diyarımıza yurt dışından iş adamlarımızın bizi kırmayıp gelmeleri bizleri de oldukça mutlu ediyor. İş ortağım Sayın Ahmedov, kayısıdan ve Malatya'dan oldukça memnun oldu. Bu tür çalışmalarının devamının da olacağını biliyoruz. Malatyamızın ekonomisine katkı sundukları için ben de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. Bu arada ticaret vesilesi ile geldiğimiz Malatya'da uzun yıllardır görmediğimiz dostlarımızı da ziyaret etme imkanımız oldu."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız