SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağıtım Araçları İçin Düzenleme

A- A+ PAYLAŞ

TrafikTescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, şehir içinde dağıtım yapacak kargo, pazar, para nakli ve benzer işler için kullanılan araçlara "izin belgesi" düzenleneceğini ve bunların belli saatlerde şehir trafiğine girebileceklerini duyurdu.

Emniyet Müdürlüğü'nden bu konuda yapılan açıklama şöyle:

"Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğümüzce şehir içinde dağıtım yapacak kargo araçları, pazar araçları, para nakli yapan araçlar ve buna benzer dağıtım yapan araçların şehir içi trafiğine girmeleri ve dağıtım yapabilmeleri için “Şehir İçi İzin Belgesi” düzenlenecektir.

Sürücüler “Şehir İçi İzin Belgesi” ile haftanın 7 günü Sabah: 09.00 – 11.00 arası, Öğleden sonra 14.00-16.00 saatleri arasında dağıtım yapabileceklerdir.

Sürücüler Şehir İçi İzin Belgesi için; Dilekçe, Araç Ruhsat Fotokopisi, Aracın Trafik Sigorta fotokopisi, Yük nakli yapan kamyon ve kamyonetler için “K” Yetki Belgesi ve Taşıt Kartı Fotokopisi ile birlikte Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız