SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağıttı, Sıktı, Kaçtı!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:57
Dağıttı, Sıktı, Kaçtı!.
A- A+ PAYLAŞ

Kanalboyu’nda 3 ayrı kafeye giren silahlı saldırgan çalışanlara saldırıp, masa ve sandalyeleri dağıtırken, havaya ateş açtı.

Olay, gece yarısından sonra 01.30 sularında Kanalboyu’nda meydana geldi. İddiaya göre, Bahadır İ. adlı şüpheli bilinmeyen bir sebepten dolayı ayrı ayrı 3 ayrı kafeye girerek masa ve sandalyeleri dağıtıp, kaldırımda tabanca ile havaya ateş açtı. Şüphelinin, olay yerinden giderken bir kafeye uğrayıp dondurma aldığı ve polislerin geldiğini görünce ara sokağa girerek izini kaybettirdiği bildirildi.

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi bölgede inceleme yaptılar. Kaldırımda 1 adet boş kovan bulundu. İşyerlerinde zarar olmadığı belirtilirken, işyeri sahiplerinin ise şahıstan şikâyetçi olmadıkları öğrenildi.

Bölgedeki işyerlerinden kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri izini kaybettiren şüpheli Bahadır İ.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Soruşturma sürüyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız