SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daha Açılışı Yapılmadan!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da belediye binasının çatısına çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde belediyenin yeni hizmet binasının çatısına çıkan A.A. (39) adlı şahıs intihar girişiminde bulundu. Ekonomik sebeplerden intihara kalkıştığı öğrenilen A.A., polislerin ikna çabaları sonucu çatıdan indirilerek sağlık kontrolü için Beydağı Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Bu arada, A.A.'nın yapılan bilgisayar taramasında, hırsızlık suçundan polisçe arandığı da ortaya çıktı.

DİĞER OLAYLAR..
Göztepe Mahallesi’nde oturan 23 yaşındaki Y.Ç. adlı kadın, eşiyle tartıştıktan sonra bunalıma girerek, hap yutup intihara kalkıştı.

Cevherizade Mahallesi’nde de 16 yaşındaki K.Ö. adlı genç kız ailevi nedenlerle bunalıma girdi ve fazla miktarda hap yutunca hastanelik oldu.

Zaviye Mahallesi’nde de ailesiyle sorunları bulunan 18 yaşındaki G.A. adlı kız öğrencinin, birkaç hap yuttuktan sonra evden ayrılıp gittiği parkta moralinin bozulması üzerine, kırık cam parçası ile sol bileğini kesti. Daha sonra hastaneye giden G.A. tedavisini yaptırdı.

Hekimhan ilçesinde 20 yaşındaki F.K. adlı bayanın, 20 civarında hap yutarak intihara kalkıştığı öğrenildi.

Samanköy’de ise 14 yaşındaki N.Ö.’nün ruhi bunalım sonucu hap içerek intihar etmek istediği bildirildi.

Bu arada Sosyal Hizmetlere bağlı yurtta kalan 16 yaşındaki M.İ. adlı kızın, ruhi bunalım sonucu bileğini keserek intihar girişimde bulunduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız