SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Büyük Başarılara İmza Atacağız"

0
Güncellendi - 2018-03-03 01:02:10
A- A+ PAYLAŞ

Yeniden AKP Malatya İl Başkanlığına seçilen Hakan Kahtalı mazbatasını aldı.

24 Şubat’ta Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda yeniden AKP Malatya İl Başkanlığına seçilen Hakan Kahtalı ve yönetimi Malatya Adliyesine gelerek mazbatasını aldı. 648 delegenin oyuyla tekrardan Başkanlığa seçildiğini aktaran Kahtalı, daha iyi hizmet verebilmek için daha çok çalışacaklarını kaydetti.

Amaçlarının 2019 seçimlerine daha güçlü bir şekilde girmek olduğunu dile getiren Kahtalı, “2015 yılında yapmış olduğumuz 3 seçim vardı. Allah’a hamdolsun 3’ ünde de büyük başarılar elde ettik ve her seferinde de ilk 5’ in içerisinde yer aldık, referandum seçimlerinde Türkiye’deki büyükşehirler içerisinde 3. en fazla oy kullanan ve AK Partiye oy veren il konuma geldik. Bundan sonraki seçimlerde inşallah bütün kademedeki arkadaşlarımızla birlikte davamıza hizmet etmek için gayret edeceğiz. Malatyamıza hizmet edeceğiz. Teşkilatımızın bize olan güvenini boşa çıkarmamak adına elimizden geleni yapacağıma teşkilatım adına söz veriyorum. İnşallah Cumhurbaşkanımıza layık bir şekilde daha büyük başarılara imza atacağız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Sbh (6 yıl önce)
    Yav He he. sizin köy daha büyük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif (6 yıl önce)
    Ülkemize ve İlimize hayırlı hizmetlerde bulunmanızı temenni eder, hayırlı muvaffakıyetler dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ruh (6 yıl önce)
    yazık oldu malatya ya
    %100
    %0
    Yanıtla