SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Büyük Malatya Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:36:36
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde, AKP ilçe danışma toplantısı yapıldı.

Yeşilyurt'ta, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı, İl Sekreteri Aynur Oğuzhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Fikret Çolak ve partililerin katılımıyla AKP ilçe danışma toplantısı yapıldı. 

Belediye Başkanı Çakır konuşmasında, yaklaşan yerel seçimlere, Malatya'nın büyükşehir olmasına ve bu konuda yapılan hazırlıklara değindi. “Teşkilatımızın bir olması, diri olması AKP’nin bugünkü başarısında çok önemli rol üstlenmiştir. Yeşilyurt’ta da, Malatya’da da teşkilatımız bütünlük içerisinde hareket etmektedir. Teşkilatlanma adına birçok ilden çok daha iyi noktadayız. İnşallah bu birliğimiz beraberliğimiz bugüne kadar sürdüğü gibi, bundan sonra da artarak devam edecektir” diyen Çakır, şunları söyledi: 

“Biz de aldığımız bu destekle, AK Parti belediyeciliğine yakışan, partimize yakışan bir belediyecilik anlayışıyla, projelerimizle Malatya’ya hizmet etme gayreti içerisine girdik ve gerçekten Malatya'yı geleceğe nasıl hazırlarız? Nasıl daha modern bir şehir yaparız? Bunun gayretindeyiz. Büyükşehir statüsü ile emin olun daha gelişmiş, daha büyük bir Malatya olacaktır."

Milletvekili Öznur Çalık ise, "Türkiye’de zihinsel bir dönüşüm, gelişim yaşandı ve AK Parti döneminde yaşanan bu dönüşümün en büyük sebebi; kulağını milletten ayırmayan seçilmişler var. Milletin sesinden kulağımızı asla ötelemedik. 10 yıllık iktidarımızı öyle bir noktaya getirdik ki; '2023 hedefi' dedik, diğer siyasi partiler önce ben söylemiştim yarışına girdiler. Biz 2023’ü de aştık şimdi hedef 2071 diyoruz. Bunu şunun için diyorum; 3 Kasım 2002 seçimlerinde aday bile olamayan, ‘muhtar bile olamaz’ dedikleri liderin yazdığı tarih sayesinde, yaptığı tarih sayesinde biz bugün 2023’ü de, 2071’i de hedef olarak koyabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Mustafa Şahin de, şu ifadeleri kaydetti: "Amacımız; bu ülkede bugüne kadar geri bırakılmış, istismar edilmiş, ihmal edilmiş bütün konulara el atmaktır. Bugüne kadar kadınlarımıza, kızlarımıza, çocuklarımıza dünyayı zindan etmişlerdi. Her alanda bu uygulandı. Saçının telinden başındaki başörtüsüne, giyimine-kuşamına kadar bu milletin her şeyiyle uğraşılmış, köydeki vatandaşın oyu ile bizim oyumuz nasıl eşit olur diye feryat edenler olmuş; sözüm ona, onlar da bugün 'sosyal demokrat' geçiniyorlar, özgürlükçü olduklarını ifade ediyorlar, insana saygıyı öne çıkardıklarını söylüyorlar. Ama nafile, bu millet onların ne olduklarını çok iyi biliyor. İş icraata gelince 'köydeki çobanla', 'bidon kafalılarla', 'göbeğini kaşıyanlarla' nasıl yol alacağız diye düşünüyorlar. Asıl bidon kafalılar kendileridir. O insanlar bugün bu ülkede hakkın ve adaletin hakim olduğuna şahit oldukça rahatsız oluyorlar."

AKP İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı ise yerel seçim çalışmalarından bahsederek, "Seçimler yaklaşırken bizim yapmamız gerek şey aday belirlemek olmamalıdır. Öncelikle teşkilat yapımızı oluşturmamız lazım, üye sayılarımızı yüzde 20'nin üzerine çıkarmamız lazım. Bundan sonrası il ve ilçe teşkilatımız ile genel merkezin değerlendirmesi sonucu karara bağlanacaktır" dedi.

Toplantıda, parti çalışmaları ele alınarak istişare edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız