SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Çok Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:05:13
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, "İki tane deplasmanımız var. Umarım bunlardan puan veya puanlarla döneriz" dedi. 

Ligin 9. haftasında sahasında Denizlispor'a 2-1 yenilen Yeni Malatyaspor'da bir günlük aranın ardından Balıkesirspor maçının hazırlıkları başladı. İç sahada bir türlü istenen performansı ortaya koyamayan Yeni Malatyaspor, Ligin 10. haftasında Perşembe günü deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak. 

Ligde 9 hafta sonunda 8 puan toplayan ve 17. sırada yer alan sarı kırmızılılar, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde TFF Antrenman Sahası'nda hazırlıklara başladı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Antrenman, istasyon çalışmasının ardından sona erdi. Çalışma esnasında teknik heyet ve futbolcuların moralli oldukları gözlendi. 

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, antrenman sahasında gazetecilere Denizlispor ile oynadıkları karşılaşma, Balıkesirspor maçının hazırlıkları ve takımdaki son durum hakkında bilgiler verdi. 

Denizlispor karşısına galibiyet için çıktıklarını belirten teknik direktör İrfan Buz, “Kendi sahamızda kazanmak istediğimiz bir maçtı. On saat Giresun yolculuğundan dönüp hemen bu maçın hazırlıklarına başladık. Maça da iyi hazırlandık. Seyircimizin önünde güzel bir galibiyet almak istedik. İlk devreye kadar istediğimiz oyunu sergileyemedik. Bireysel hatalardan kalemizde iki gol gördük. İkinci devre hemen hamlelerimizi yaptık. Oyuna İrfan ve İskender’i aldık. Zaten ikinci yarı tek kale oynadık. Rakibimizin kontra atakta sadece tek atağı vardı” dedi. 

"SADECE BİZİM DEĞİL, DİĞER TAKIMLARINDA SIKINTILARI VAR"

Buz, Denizlispor karşısında 4-1-4 sistemine döndüklerini kaydederek, "Bu takım kaleye gidemiyor. Gol pozisyonuna giremiyor. Azubuike oyundan atıldıktan sonra 4-1-4 oyun sistemine döndük. Yakup ve İskender forvette, kanatlardan da Alex ve Musa Sinan ile rakip kaleyi abluka altına aldık. Son zamanlarda rakibimize oyun oynatamadık. Ama Denizlispor kalecisi kalesinde devleşti. Net 3 gol pozisyonumuzu çıkardı. Zaten kendi seyircimizde kaleciyi alkışladı. Futbolcu kardeşlerimiz her şeylerini ortaya koydu. Erken golü bulsaydık, en kötü berabere kalabilirdik. Ligde sadece bizim değil, diğer takımlarında sıkıntıları var. Puan olarak çok yakınız birbirimize. İki tane deplasmanımız var. Umarım bunlardan puan veya puanlarla döneriz” şeklinde konuştu.

"DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Takımdaki sıkıntıları çözmek için zamana ihtiyacı olduklarını dile getiren Buz, “Takımı ilk devir aldığımda birçok sıkıntımız vardı. Bunların en başında takım atağa kalkamamasıdır. Bir taraftan gol pozisyonu üreten bir takım olmak, diğer taraftan da diğer sıkıntılarımızı düzeltmek istiyoruz. Bireysel hataları yapan futbolcu kardeşlerimizle sık sık görüşüyoruz. Onlara hatalarını anlatıyoruz. Detaylı olarak izah ediyoruz. Bunların üzerine daha çok çalışacağız” diye konuştu.

"TARAFTAR HER ZAMAN HAKLIDIR"

Buz, taraftarların kendilerini her zaman desteklemesini isteyerek, şunları söyledi: "Bursaspor ekibinde inanılmaz bir seyirci var potansiyeli var. Bursa’da seyirciler takımlarını maçın son dakikasına kadar desteklerler. Malatya’yı üst liglerde temsil eden sadece bir takım var. Oda Yeni Malatyaspor takımı. Taraftarlarımızın bunun bilincinde takımlarına sahip çıksınlar. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Onların bu zor zamanda desteklerine ihtiyacımız var. Onlardan tek istediğim, bizi desteklesinler. Maç sonuna kadar desteklerini esirgemesinler. Taraftarlar her zaman haklıdır. Fakat maç bitmeden gösterilen tepkiler, futbolcular üzerinde bazen büyük baskı oluşturuyor."

"ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Balıkesirspor maçının zor geçeceğini ifade eden Buz, “Önemli bir müsabakamız. Balıkesirspor’un da gidişatı iyi değil. Ligde 9 puanları var. İyi bir kadroları var. Şampiyonluğa oynayan bir takım. Hedefleri kesinlikle çıkmaktır. Onlarda sahalarında bu zorlu maça asılacaktır. Bizde oraya puan veya puanlar için gideceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız