SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Çok Çalışacağız"

A- A+ PAYLAŞ

 

AKP'nin aday listesinin 5'inci sırasında bulunan ve ikinci kez milletvekili seçilen Ömer Faruk Öz, seçmenlere teşekkür etti. 

Öz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Partimiz Türkiye genelinde yüzde 50 oranıyla, üçüncü iktidar dönemine atım atmıştır. Siyasi tarihimizde böyle bir başarı hiçbir partiye nasip olmamıştı, 8,5 yıllık icraatlarımız bu başarıyı getirdi. Milletimize sonsuz teşekkürler.

Milletvekili Adayı olarak, teşkilatımızla birlikte yoğun bir tempo ile çalıştık, çalışmalar sırasında tüm Malatyalıların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştık, Hemşerilerimizin bu yoğun ilgisi sandıklara da yansıdı ve Malatya’da %70 yakın bir oranla Halkımız AK Partiye oy verdi, oy veren ve vermeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum, bundan sonra da Malatya’nın Milletvekili olarak tüm halkımıza hiçbir ayırım yapmadan hizmete devam edeceğim. 

Başta Malatya’mızın en ücra köyünden, beldelerinden, ilçelerimizden ve tüm mahallelerden bize destek veren tüm Malatyalılara minnet ve şükranlarımı sunuyorum.        

12 Haziranda kazanan milletimiz olmuştur.

Ayrıca seçim kampanyası boyunca üstün bir gayret gösteren başta İl Başkanımız  olmak üzere, Milletvekili Adaylarımıza, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, İlçe ve Belde yönetimlerimize, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyelerimize, Mahalle ve Köy temsilcilerimize, muhtarlarımıza ve Sandık görevlilerimize, seçimlerde görev alan tüm kamu görevlilerine, güvenlik güçlerine ve seçim çalışmaları boyunca haberlerimizin kamuoyuna yansıtılması noktasında Malatya ve ulusal basına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tüm siyasi partilerde seçim çalışmalarına katılan hemşerilerimize de demokrasiye olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.

Malatyalı her seçimde desteğini artırarak bizlerin yanında olmuştur. Halkımızın bu güvenine layık olabilmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz, seçimde büyük bir destekle İstikrara, icraata ve hizmete oy veren halkımıza şükranlarımızı sunuyorum, Ülkemize, milletimize ve demokrasimize hayırlı olsun.

Milletimizle beraber daha güçlü bir Malatya, daha güçlü bir Türkiye için Daha çok çalışacağız. Çünkü biz Malatya’mıza sevdalıyız, çünkü biz Türkiye’mize sevdalıyız, çünkü biz milletimize sevdalıyız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız