SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Çok Çalışmalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:14:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, 7 Haziran seçimi önce İlçe Teşkilatları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. 

Son olarak Hekimhan ve Darende İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulunan Kahtalı, "13 İlçenin tamamında AK Parti birinci parti olmalıdır" dedi. 

İl Başkanı Kahtalı, seçim hazırlıklarının hızla tamamlandığını dile getirerek, ‘’AK Parti Malatya Teşkilatları hiçbir zaman seçimden korkmamıştır. Bugüne kadar yapılan 9 seçimin tamamında göstermiş olduğumuz başarı ve performans ile kendini ispatlamış, birlik, beraberlik ruhunu yakalamış, zafere odaklanmış bir teşkilatız. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde de 13 ilçemizin tamamında AK Parti’yi birinci parti yaparak farkımızı göstereceğiz’’ dedi. 

AKP’nin bugüne kadar üç devrim gerçekleştirdiğine vurgu yapan Kahtalı, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

"AK Parti 21. yüzyıla devrimlerle başladı. Bu devrimlerin birincisi olarak demokrasi devrimiydi. İkincisi özgüven devrimi, üçüncü devrim ise kalkınma devrimiydi. Allah’a hamd olsun, milletimiz 13 yıl boyunca AK Partimizi iktidara taşıyarak bu güzel hizmetleri sunma imkânını bizlere verdiler. 

Bakınız, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken devletin tepesine milletin adamını çıkaramayalım diye; Bir taraftan paraleller, bir taraftan CHP, bir taraftan MHP her biri biraraya gelip, çeşitli entrikalar yaptılar. Televizyonlarıyla, gazeteleriyle ortaya koydukları birliktelikle beraber acaba AK parti ve AK Parti temsilcilerine nasıl zarar verebiliriz diye bir anlayış içerisine girdiler. Bunlara karşı milletimiz ise, bir taraftan mahalli seçimlerde yüzde 47 oy verdi, bir taraftan da yüzde 52 ile yepyeni bir devrim başlattı. Milletimizin bu desteğini, bu inancını boşa çıkarmamak için daha çok çalışmalıyız.

Bütün bu kazanımlarla belli bir noktaya kadar geldik. Bu istikrar, bu birlik, kardeşlik, bütünlük devam etmezse Allah korusun paralelcilere, Gezicilere gün doğar. O noktayı korur ve daha ileriye götürürsek 13 yılda sahip olduğumuz kazanımlarımızı devam ettirme şansımız olur. Türkiye'yi de gelişmiş 10 ülke arasına sokma şansımız var. Bu çok ciddi bir fırsat. Ama bunun en temel noktası da Türkiye'deki bu istikrarın, ekonomik dengelerin, siyasi istikrarın, siyasetçiye güvenin, uluslararası platformda geldiğimiz yerin ve saygının çok önemli payı var. Onun için bu seçimlerde herkesin politik beklentilerinin, kaygılarının ötesinde Türkiye'nin geleceği için, çocuklarının geleceği için bu istikrarı devam ettirmelerini rica ediyorum."

İl Başkanı Kahtalı’ya Darende ve Hekimhan ziyaretlerinde İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Budak, Kemal Açıkgöz, Fatih Şahin, Arif Koyun ve Halil Durak eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız