SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Çok Hizmet Vereceğiz"

A- A+ PAYLAŞ
CHP Milletvekili Veli Ağbaba, teşekkür ziyaretleri kapsamında Arguvan ve Hekimhan ilçeleri ile bu ilçelere bağlı köyleri ziyaret etti.
Milletvekili Ağbaba ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, “İnsanlara hizmet verilirken, hizmetler eşit verilmelidir. Bazı köylerde ahırların önüne kadar asfalt yapılmış ancak  bazı köylerde yürümeye yol yok. Yine bazı köylere çok büyük hizmetler götürülmüş,  ancak sizin köyünüz de olduğu gibi Arguvan’ın en büyük köylerinden biri olan Narmikan’ın hala çok sayıda eksiği görülüyor. Hizmetler birilerine yakınlığa göre değil ihtiyaca göre yapılmalıdır. "dedi. 
 
"YAPICI MUHALEFET OLACAĞIZ"
 
Terör Hortladı diyen Veli Ağbaba, “Son dönemde ülkenin hali ortada. Maalesef bir taraftan terör tekrar hortladı. Orada şehit olanların acısını biz burada hissedebiliyoruz. Aynı acıyı kendi evladımızı kaybetmişiz gibi yaşıyoruz. Türkiye maalesef kötü bir dönemden geçiyor. İnşallah bu dönemi kısa sürede atlatırız. Türkiye bu terör belasından kurtulur.Cumhuriyet Halk Partisi olarak  bu süreçte hem ülkemizin gelişmesi için hem de terörün bitmesi için destek vereceğiz. Yapıcı muhalefet olacağız. Kendi önerilerimizi sunacağız. Ancak bazı kırmızı çizgilerimizi de koruyacağız." ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız