SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Çok Koşturacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:29:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ile AKP Yeşilyurt ilçe belediye başkan adayı Hacı Uğur Polat beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Gündüzbey Belediyesini ve esnafını ziyaret etti.

Gündüzbey Belediyesini ziyaret eden AKP heyeti, burada Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk ile fikir alışverişinde bulunup sohbet etti.

Ziyaret sırasında konuşan Belediye başkanı Hüseyin Selçuk, "Gündüzbey’de Ak Parti’ye çok büyük teveccüh var. Bizler kapı kapı dolaşarak AK Parti’ye destek için çalışacağız.AK Parti’nin 30 Mart 2014 tarihinde geçen döneme nazaran oyunun daha da yükselmesi için gayret sarf edeceğiz." dedi.

Malatya Belediye Başkanı ve AKP'den Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır ise 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerin önemine işaret ederek "Yapılan yasal düzenlemeyle Malatya, bu seçime Büyükşehir olarak hazırlanıyor. Yerel kalkınma ve yerelde yönetim anlayışıyla bu dönem daha çok koşturacağız." ifadelerini kullandı.

''Malatya’nın iyi bir gidişatı var'' diyen Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi olarak 5 yılda 112 kilometre yağmursuyu drenaj, 140 kilometre içme suyu, 120 kilometre kanalizasyon hattı döşediklerini söyledi. Çakır,‘‘Bizlerin farkı hizmettir. Bizler hizmetlerimizle konuşuyoruz.

Birilerinden, farkımız bu. İnşallah 30 Mart’tan sonra daha iyileri olacak, daha güzelleri olacak. Biz 5 yılda bu kente Malatya-Darende arası yol mesafesinden daha fazla yağmursuyu,içme suyu ve kanalizasyon hattı döşemişiz.203 cadde ve sokağımızı yenilemişiz. Bu kadar hizmet eden bir dönem oldu mu Allah aşkına. Bizim tek derdimiz Malatya’ya hizmet.Biz gerçekten bu şehre sevdalıyız.” şeklinde konuştu.

Daha sonra heyet,Gündüzbey esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız