SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha Çok Sporcu Vereceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:43:44
'Daha Çok Sporcu Vereceğiz'
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, 2 yıldır birçok branşta milli takıma sporcu kazandırdıklarını belirterek, “Amacımız bundan sonraki süreçte milli takıma daha fazla sporcu kazandırmaktır. Bu anlamda da doğru yolda ilerliyoruz” dedi. 
 
Erzurum’da düzenlenen 7. Yaz Spor Oyunları’nda birincilik elde ettiklerini hatırlatan Fındıklı, “GAP Spor Oyunları, Olimpiyatların küçüğü. Erzurum’da gerçekleştirilen 7. Yaz Spor Oyunlarına 25 ilimiz katıldı. Malatya olarak kendi bölgemizde yaptığımız çalışmaların meyvesini aldık. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye Şampiyonlukları olacak. Yani diğer bölgelerdeki sporcularla yarışmak. Uluslar arası seviyede başarılarımız var. Hokey Milli Takımımızın yarısı Malatyalı sporculardan oluşuyor. Yine diğer branşlarda da hem antrenör hem de sporcu veriyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Fındıklı, milli takımlara daha fazla sporcu göndereceklerini ifade ederek, “2 yıldır birçok branşta 85 sporcuyu milli takım hazırlık kamplarına gönderdik. Yine milli takımlarda birçok branşa sporcu ve antrenör veriyoruz. Biz bilinçli spor yaptırmaya gayret ediyoruz. Bu noktada 16 antrenör istihdam ettik. Bu antrenörlerimizi de bilinçli bir şekilde seçtik. Dolayısıyla altyapıya önem veriyoruz. Sporcu seçmesine önem veriyoruz. Okullarımızla devamlı iş birliği halindeyiz. Başarılı, kapasiteli ve yetenekli çocukları keşfederek, tesislerimizde özel çalışmalara tabi tutuyoruz. Umuyorum ki, önümüzdeki yıllarda bu çalışmalar artarak devam edecek. Doğru yol üzerinde gidiyoruz. Önümüzdeki yıllarda milli takımlara daha çok sporcu göndereceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız