SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maçta Daha da Fazla Gol Olabilirdi"

0
Güncellendi - 2019-12-03 17:46:54
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un, 3 haftalık cezasını tamamladıktan sonra Keçiörengücü ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında kulübede yeralan teknik direktörü Sergen Yalçın, hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Süper Lig’de ilk yarıyı istedikleri pozisyonda bitirmek istediklerini söyledi.

Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Tur’unda 3-1 mağlup ettikleri Keçiörengücü karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye Kupasındaki ilk maçımızı oynadık. İyi bir kadroyla, iyi bir mücadele olduğunu düşünüyorum.  Rakibimiz de iyi mücadele etti. Konsantrasyonu tabi biraz zor bu turlarda oynamak ama ben güzel bir mücadele olduğunu düşünüyorum. İki taraf da gol attı ve pozisyonlara girdi. Maçta daha da fazla gol olabilirdi. Seyir zevki güzel olan bir müsabakaydı. Finalinde tur atlamak istiyoruz. Türkiye kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek, devam etmek istiyoruz. Umarım devamı istediğimiz şekilde olur ve maçta da iyi bir skorla turu atlayabiliriz. Daha doğrusu öyle ümit ediyoruz” dedi.

‘Demir Grup Sivasspor maçı var. Kadroda revizyona gittiniz. O maçı mı düşündünüz?’ sorusuna Yalçın, “Bizim kadromuz çok revizyon kadrosu değildi. Bugün oynayan oyuncularımızın hepsi zaten ligde de birçok maçta oynadılar. Bugün maça çıktığımız kadroyla normal lig maçına da çıkabiliriz, yedek kadro diye bir şey yok. Sadece daha az süre alan 5-6 oyuncumuz vardı, diğer oyuncularımız zaten bu takımda oynayan oyuncular” cevabını verdi.

Yalçın, Demir Grup Sivasspor ile sahalarında zor bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Sivasspor gerçekten bulunduğu yeri güçlü oyunuyla hak etmiş bir takım. Atletik bir takım, iyi oyuncuları var. Şuanda psikolojik olarak çok iyi durumdalar bunu biliyoruz ama burada bizde kendi sahamızda mutlaka kazanmak istiyoruz. Kazanmak için oynayacağız. Ona göre bir oyun anlayışımız olacak. Tabi hem onlar hem de bizim için kolay bir maç olmayacak. İç sahada oynuyoruz, iç saha avantajımız var. Kendi seyircimiz önünde agresif ve iyi bir oyunla 3 puanla ayrılmak istiyoruz.”

İlk yarıyı puan cetvelinde istedikleri yerde bitirmek istediklerini dile getiren Yalçın, ikinci yarıya çok daha farklı açıdan bakmak istediklerini kaydetti.

Yalçın, devre arası takımı daha da güçlendirmek için bazı hamleler yapacaklarını da ifade ederek, onunla ilgili planlar yaptıklarını anlattı.

Yalçın, hem Ziraat Türkiye Kupası hem de Süper Lig’de ilk yarıyı istedikleri pozisyonda bitirmek istediklerini söyledi.

Bir gazetecinin, ‘Şu ana kadar az forma şansı bulan oyuncuların Keçiörengücü maçındaki performanslarını nasıl buldunuz?’ sorusuna, “Oyuncularımızın hepsi ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Fofana sakatlıktan çıktı 1-2 haftadır onu kullanıyoruz, Chaaleli’yi ilk defa oynattık, o da ciddi bir sakatlıktan çıktı. Hadebe yoktu, ülkesindeydi ve pasaport sorunu nedeniyle gelememişti, o fena değildi, oynattık. Özer’i sezon başında kullandık. Erkan ve Mina oynayan oyuncularımız. Ahmed Ildız zaten geçen hafta ligde ilk 11’de oynadı. Normal lig maçına çıkacağımız bir kadro. İyi bir mücadele oldu. Centilmence, dostça ve güzel bir müsabaka oldu. İnşallah ikinci maçta tur atlayan taraf biz oluruz” şeklinde yanıt verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa Yildiz (4 yıl önce)
    Eren Tozlu ne kadar para aliyor,kulube her zaman destek veren bir futbolcu kakmasinda fayda var.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Sergen hoca Donald ın kaleye şut atmasını yasaklaması lazım.bizim sabri de Mitchael Donald oldu.Adeta gol atmamaya yemin etmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (4 yıl önce)
    Forvet oyuncularımız Futbol laubaliliğini bıraksın gerisi kolay...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    mina.. erkan kaş.. eren tozlu.. ahmet ıldız ve murat yıldırım ı ocak ayında kendilerine klüo bulmaları söylenmeli bence... sayın başkandan ricam var. hafta sonu sivas maçında ne ya ne et liselilere bedava biletmi yüklüyon. pasolig kart promosyonumu dağıtıyon ne yaparsan yap bu hafta sivas maçında türübünleri doldur.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    Hocam bu haftaki Sivas maçı hakemlere olan intikamın olsun İnşaallah
    0
    0
    Yanıtla