SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha da Güzel Olacak"

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Aslanbey ve Büyük Mustafa Paşa Mahallesi’nde sürdürülen kaldırım düzenlemesi ve kilit taş çalışmaları ile birlikte çalışmanın yapıldığı cadde ve sokaklar çağdaş bir görünüme kavuşuyor. Aslanbey ve Büyük Mustafa Paşa Mahallesi sakinleri, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade ettiler. Mahalle sakinlerinden ve Tahtalı Camii Derneği Başkanı Turan Akgün, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Akgün, “ Önceleri buralarda ne kaldırım belliydi, nede yol. Bugün etrafımıza baktığımızda güzel çalışmalar yapıldı. Olması gereken hizmetler geldi. Bu çalışmalarından dolayı başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az olur. Bununla birlikte elbette noksanlıklar vardır. Tabii ki onlarda zamanla giderilecektir. Bundan sonrası daha da güzel olacağına inancım tamdır” dedi. 

Tahtalı Hamam’ın restorasyon işleminin tamamlanmasını biran önce beklediklerini sözlerine ekleyen Akgün, “Tahtalı Hamam ile ilgili Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar oldukça yerindedir. Burada yapılacak çalışmalar ile madde bağımlılarının meskeni haline gelen bu yapı rehabilite edildiğinde mahalle halkının da büyük rahatsızlık duyduğu madde bağımlılarından kurtarılmış olur. Buranın koruma altına alınacağını duydum. Korumayla birlikte müze gibi değerlendirileceği söyleniyor” diyerek, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Aslanbey Mahalle Muhtarı Tevfik Sağlam’da, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmalarından oldukça memnun olduklarını ifade ederek, “Çalışmalardan oldukça memnunuz. Battalgazi Belediye Başkanımız, personeli ve tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun. 13 sokağımız mevcut. 4 sokağımız kaldı, bu 4 sokaktan birinde de çalışmalar yine başladı. Diğer sokaklarda yapılan çalışmalar bittikten sonra bu sokaklarda da çalışmalar başlayacak. Mimar Sinan’dan Halep Caddesi’ne gelen sokağımızda da çalışmalar başladı. Diğer 10 sokağımızdaki çalışmalar bitti, şimdi son çalışmaları yapılıyor” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız