SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha da Güzelleşecek"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin ile birlikte 19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarında stantları gezdiler.
 
Stant gezisine AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Alican Bozkurt'un yanı sıra Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı da katıldı. 19. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı, Uluslar arası Kayısı Festivali ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Düzenlediğimiz fuar ve festivali amacına uygun olarak Malatya'mızın tanıtımına, sosyal ve kültürel hayatın canlanması adına etkinliklerle zenginleştirdik. Festival çerçevesinde birçok etkinlik düzenledik. Ticaret ve Sanayi Fuarının amacı çok daha farklı, en büyük amacı ekonomik canlılığı kazanıp, sektörel bazda gelişip bölgelere açılımını sağlamaktır. Bu amaçlardan yola çıkarak fuar ve festivalimizi bir arada yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Ahmet Çakır, "Her yıl bir öncekinden daha başarılı bir fuar organize ediyoruz. Katılım ve ilgi bu yıl daha yoğun. Hem katılımcı firmalar hem de ziyaretçilerin memnuniyeti her geçen gün artıyor" dedi.
 
Fuar alanındaki stantları gezen ve Malatya Belediyesi standını da ziyaret eden milletvekilleri, Malatya Belediyesinin yaptığı çalışmaları inceleyip, Malatya'nın çehresinin değiştiğini, hayata geçirilecek projelerle Malatya'nın daha da güzelleşeceğini söylediler.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız