SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Daha Derli Toplu Olacağız''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor teknik direktörü Hayati Palancı, "Herkesin hoşnut kalacağı bir takım yaratacağız.." dedi. Bu arada Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Malatyaspor'a 5 bin YTL para cezası verdi.

PALANCI'NIN AÇIKLAMALARI..
Malatyaspor Teknik Direktörü Palancı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Eğer seri galibiyetler yakalarsak amacımıza ulaşmış oluruz. Tabi ligde artık iyi takım kötü takım yok, herkes çalışarak bir yere gelmek istiyor. Diyarbakırspor’un da durumu ortada idi. İnanılmaz agresif ve hırslı oynadılar. Buna rağmen ilk 70 dakikalık bölümde tamamen oyunun gidişatı bizim elimizde idi. Rakip on kişi kalmasına rağmen biraz bocaladık gibi. Oyun içerisinde oyun disiplinini bozmazsan çıkıp attığın kadar gol atarsan o zaman rakibe saygı duyarsın. Bizim oyuncularımız biraz duygusal düşündüler ve oyuna asılmadılar. Ama ben isterdim ki 9 kişi kalmış rakibi sahasından çıkarmayalım. Benim felsefem bu.

3-4 haftada takımın fiziksel olarak bir yerlere geleceğine inanıyorum. Bunu daha öncede belirtmiştim. Bu sözlerim bazı kesimler tarafından yanlış anlaşıldı. Sanki giden teknik direktörü eleştiriyorum gibi algılandı. Ben böyle birşeye girmem. Ben sadece her sezon başı bu tür kamplarda çıkan takımlarda bu tür yoğunluğunun yaşandığını biliyorum. Belki Malatyaspor takımına da bu oldu.

4 haftalık süreci en az kayıpla atlatırsak biz ligde bir şeyler yaparız. İlk iki haftalık kısmı kayıpsız kapattık. Bu haftadan sonra artık bizim istediğimiz idman temposu uygulanacak. İdman tempomuzu da artık yükseltmemiz lazım. Biraz daha saha içerisinde agresif ve rakibini oynatmayan bir takım olmamız lazım.

Ben bu haftaki Altay maçında da en rahat şekilde bunu sahaya yansıtacağımıza inanıyorum. Bundan sonra taraftar daha derli toplu bir Malatyaspor izleyecek. Ligin temposu yüksek biz de bu temponun biraz gerisindeyiz.

Alper’i transfer ettik ama sezon başı idmanını yemedi. Belki bir ay çalışması gerek. Lige en kısa sürede hazırlayacağız. Eğer biz Malatyaspor gibi sahada mücadele edersek rakibin kim olduğu önemli değil. Bizim kadromuz o yönden inanılmaz yeterli. Malatyaspor’un futbolcusu yürekli olma ki bu bizim futbolcularımızda bu var. İnanılmaz bir şeklide lige konsantre olacağız. Ben inanıyorum ki taraftarımız da bunun farkında. Herkesin hoşnut kalacağı bir takım yaratacağız. Altay maçı da bunlardan bir tanesi. İyi oynayıp maçı alacağız”

5 BİN YTL CEZA..
PFDK, Elazığspor'la deplasmanda oynanan ligin ilk hafta maçındaki olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama, 40 bin YTL para cezası verdiği Malatyaspor'a, ligin ikinci haftasında Kasımpaşa ile Malatya'da oynanan maçta "Kötü ve Çirkin Tezahürat" nedeniyle bu kez 5 bin YTL para cezası verdi. Bu maçta, bir grup taraftar Elazığspor, Federasyon ve İsrail aleyhinde tezahürat yapmışlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız