SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Düşük Kredi Yok"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:31:19
A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram, “Esnaf kredisinden daha düşük kredi yoktur” dedi. 

ESKKK Malatya Bölge Başkanlığı mali genel kurulu Esnaflar Birliği Salonu’nda yapıldı.

ESKKK bölge genel kuruluna, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Adıyaman ve Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden toplam 26 kooperatif ilgili ve yetkilisi ile Halkbank Müdürü Tuncay Baytaşoğlu katıldı.

ESKKK Malatya Bölge Başkanı İsmet Bayram, yaptığı konuşmada, 26 kooperatiften 9’unun sıkıntılı olduğunu belirterek, “Sıkıntılı olan kooperatifler kendilerini idare etmekte güçlük çekiyorlar. Bu kooperatiflerin müfettişler incelemesinden sonra ya kapanacaklar, ya da devam edecekler. Malatya bölgesi 32 bölgeden 17. sıradadır. Geçen yıl 218 bin TL kar ettik “ ifadelerini kullandı.

Verilen kredilerin faiz oranının düştüğünü söyleyen Bayram, ‘513 milyon TL esnafa verilen krediye hazine desteği veriliyor. Bu yıl 10 milyon TL kredi verilmesi planlandı. 1 Mayıs’tan itibaren istihbarat ücreti arttırıldı. Ayrıca, kredi faizi önce yüzde 7,8’e, sonra yüzde 6’ya ve şimdi de yüzde 5’e düşürüldü. Esnaf kredisinden daha düşük kredi yoktur” şeklinde konuşmasını tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız