SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Farklı Bir Heyecan Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:46:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci ile AKP Malatya 6. Sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında Yaş Sebze ve Meyve Pazarı ile Balıkçılar Pazarı esnafıyla bir araya gelen AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin esnafları tek tek gezerek, talep ve sorunları dinledi. Esnafların ilgisi ile karşılaşan Şahin, AKP’nin esnafın sorunlarını çözme noktasında büyük bir gayretle çalıştıklarını dile getirdi. 

ESNAFA FAİZSİZ KREDİ

“AK Parti mensupları olarak siyaset sahnesinde vatandaşlarımızdan ne almışsak, bunların tümünü birden vatandaşımızın kazanımına dönüşmesi için ilgi yerlere ilettik. Allah'a hamdolsun çözülebilecek bütün sorunları çözmeye muktedir olduk” diyen Şahin, AKP'nin seçim beyannamesi ile ilgili de görüşlerini aktardı.

Önümüzdeki dönemde esnafa düşük faizli kredi uygulamasına devam edileceğini vurgulayan Şahin, seçim beyannameleri kapsamında esnafa ayrıca 30 bin Türk lirasına kadar faizsiz kredi desteği verileceğini belirtti. Şahin açıklanan seçim beyannamesinde herkesi kucaklayacak, herkesi ilgilendiren taleplerin yer aldığını da sözlerine ekledi.

TÜFENKCİ: İLK GÜNKÜ AŞKLA...

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise Yeşiltepe Galericiler Sitesi esnafları ile bir araya geldi. Burada esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Tüfenkci, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. 

1 Kasım’a ilk günkü aşkla yürümeye hazır olduklarını vurgulayan Bülent Tüfenkci, “Türkiye’yi güçlü bir geleceğe hazırlamaya kararlıyız. Sizden en büyük ricamız ve talebimiz birliğimizin, beraberliğimizin korunması yönünde bize destek vermenizdir” ifadelerine yer verdi.  

ÇALIK, DESTEK VE DUA İSTEDİ

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı aynı zamanda Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık ile AKP Malatya 6.sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ise Kışla Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

Çalık ve Önalan, Kışla Caddesi'nde esnafları tek tek gezdi. Esnaflarla uzun süre sohbet eden Çalık, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim için dua ve destek istedi. Esnafların yoğun ilgisi altında ziyaretlerini gerçekleştiren Çalık ve Önalan, vatandaşların istek ve önerilerini de dinledi. 

Çalık, 7 Haziran'dan çok daha farklı bir sahiplenme olduğunu belirterek, "Hem teşkilatlarımızda hem de milletimizde hem farklı bir heyecan hem de farklı bir sahiplenme var. 1 Kasım seçimleri için 7 Haziran'da olan heyecandan çok daha farklı bir heyecan var" dedi.

AKP Malatya 6. Sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan da, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim için dua ve destek beklediklerini söyledi.

“MÜCADELEMİZ TÜRKİYE İÇİN”

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ise Hasanbey Caddesi'nde kurulan pazarı ziyaret ederek, hem esnaf hem de vatandaşlarla sohbet etti.

Esnaflarla sohbet eden Nurettin Yaşar Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçime doğru gidildiğini belirterek, "Türkiye'nin geleceği söz konusu. Gelecek nesiller, Türkiye'nin bütünlüğü, ülkemizin kalkınması, gelişmesi, bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele ediyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız