SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Daha Farklı Olabilirdi''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ile Mardinspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, 4-1 Malatya'nın galibiyetiyle biten karşılaşmayı değerlendirdiler.

KARTAL..
İsmail Kartal, maçtan sonra şöyle konuştu:

“Geçen hafta aldığımız yenilgiden sonra İstanbul'daki taraftarımızın, Malatya ve tüm dünyadaki taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındaydık. Bir haftadan beri o maçın telafisi için ben ve oyuncularım hafta başından beri gerçekten çok istekli ve hırslı bir şekilde antrenmanlarımızı yaptık. Bu maça çok hırslı hazırlandık. Oyunun başından sonuna kadarda iyi oynadık, üstün oynadığımız bir maçı 4-1 kazandık. Daha da farklı olabilirdi. Ortaya koyulan oyundan memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum."

UÇAR..
Bir ara Malatyaspor'da da teknik direktör olarak görev yapan Mardin Teknik Direktörü Feyyaz Uçar da şöyle konuştu:

"Malatyaspor bizden çok daha üstün oyandı. Hak ettikleri bir galibiyet. Oyuna çok kötü başladık. Sanıyorum geçen haftaki Gençlerbirliği Oftaş galibiyeti fazlasıyla havaya soktu. Haddimizi bilmemiz lazım. Biz düşmemeye oynayan bir takımız. Ona göre daha dirençli, daha mütevazi hareket etmemiz lazım. Erken havaya girmek bize yaramaz. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Özellikle içeride oynadığımız maçları kazanmak durumundayız. Bu şekilde kümede kalabiliriz diye düşünüyorum."

Uçar, cezaları nedeniyle dış sahada oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediye Maçını Malatya'da oynamak istediklerini de belirterek, “Biz Malatya’yı geçen Oftaş maçını da burada oynamak istedik. Malatya’yı seviyoruz. Malatyalılar bizi seviyor. Burda oynanırsa bizim için iyi olur. Bir kaç alternatif var. Burası olursa mutlu oluruz.”dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız