SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Fazla Anlatmamız Lazım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:02:38
A- A+ PAYLAŞ
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız başkanlığındaki partililer, gazi ve şehit aileleri derneklerini ziyarte etti.
 
Çanakkale Zafer Haftası nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi ile Harp Malülü Şehit ve Gaziler Derneği Malatya Şubesi ziyaret eden MHP yöneticileri, istişarelerde de bulundu. Ziyaretlerde konuşma yapan Arif Yıldız, "Çanakkale Destanı'nın ın 97. yıldönümündeyiz. Milletçe Çanakkale ruhuna sahip çıkmamız lazım. Daha fazla genç nesile anlatmamız lazım. Gazilerimizede gerekli önemi verip gazilik mertebesini ve manevi değerini anlatılması lazım. Bugün rahatsak bu şehit ve gazilerimiz nedeniyledir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, gazilerimizede Allah'tan huzurlu bir hayat diliyorum" dedi. 
 
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Malatya Şubesi Başkanı Bayram Akdemir ise yaptığı konuşmada, "Anılmak ve hatırlanmak güzel. Ülkemizin geçmişi ve geleceğinin en önemli iki mihenk taşı olan şehit ve gazilerimize gerekli değerin verilmesi lazım. Yeni nesilin şehitlik ve gazilikten uzaklaşmasının önüne geçilmesi için şehitlik olgusunun ve gazilik konusunun işlenmesi lazım. Bu konuda Yerel yöneticilerimizden ve sizlerden destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Harp Malülü Şehit ve Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı Duran Şahin de, "Bu topraklar üzerinde rahatça gezebiliyorsak, bu şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Her karışı şehit kanları ile sulanmış olan bu vatanımızın bir karışını dahi vermemek adına, şehit olmaya hazırız" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız