SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha Fazla Aş ve İş İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, organize sanayi bölgelerinin daha faal hale getirilerek, daha fazla iş ve daha fazla aş sağlanması ve ekonomik girdinin arttırılmasına çaba gösterdiklerini bildirdi.

MTSO Toplantı Salonu'nda düzenlenen Ekim ayı meclis toplantısında konuşma yapan MTSO Başkanı Erkoç, 1. Organize Sanayi Bölgesi devamına kurulacak olan 3. Organize Sanayi Bölgesi'nin tamamlanmasından sonra yatırımcının yer sorunu yaşamayacağını belirtti.

İstanbul Ticaret ve Sanayi Odası ile kardeş oda anlaşması imzaladıklarını hatırlatan Erkoç, ''Ticaret ve Sanayi Bakanlığı’ndan 25 milyon 600 bin YTL geri ödemeli kredi aldık. Bu krediyi 2. Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı yatırımı için kullanacağız. Zaten 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesi yapıldı ve önümüzdeki yıl altyapısı tamamlanacak" dedi.

Akçadağ İlçesi Kağıt Fabrikası karşısında kurulacak Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bir heyetin gelecek ay gelerek yerinin netleştirileceğine dikkati çeken Erkoç, "Darende Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalarda sorun kalmadı. Önümüzdeki yıl tapu tahsis belgesi verilecek. 1. Organize Sanayi Bölgesi devamına kurulacak olan 3. Organize Sanayi Bölgesi için gerekli olan çalışmaları yapıyoruz. Tamamlandıktan sonra yatırımcının yer sorunu kalmayacak. Organize sanayi bölgelerini daha faal hale getirip, daha fazla iş ve daha aş sağlayıp, ekonomik girdinin arttırılmasına çaba gösteriyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız