SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daha Fazla Burs İçin

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Şubesi Kadın Kolları'nın, geliri yoksul ve başarılı üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı amacıyla burs olarak verilmek üzere düzenlediği yemeğe katılım yüksek oldu.

Şehirgösteren'deki Ramada Otel'de gerçekleştirilen ve 2. Ordu komutanı Orgeneral Servet Yörük'ün eşi Sibel Yörük, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon komutanı Tümgeneral Tamer Büyükkantarcıoğlu'nun eşi Nalan Büyükkantarcıoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın eşi Fatoş Çakır, İnönü Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik'in eşi Özden Çelik, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile Battalgazi kaymakamı ve Belediye başkanının eşleri, Yardımsevenler Derneği ve Verem Savaşı Derneği yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

MEV Malatya şubesi kadın kolları başkanı Fezanur Şavata yaptığı açılış konuşmasına, kadın kollarının 3 yıl önce kurulduğunu ve bu sürede önemli işler yaptığını belirtti. Şavata“ Sizlerden aldığımız güç ve desteklerle ekonomik durumu elverişli olmayan başarılı çocuklara eğitimlerini tamamlama anlamında yardımlar yapıyoruz. Bu tür yardımlar öyle bir duygu ki, öyle manevi hazlar yaşatıyor ki bunu kelimelerle anlatamazsınız. Sizlerden aldığımız güçlerle yardımlarımızı en üst düzeye çıkaracağız” diye sürdürdü.

Kadın Kollarının çalışmalarına maddi ve manevi destekler sunan üyelere teşekkür belgeleri verilmesinden sonra mahalli sanatçıların verdiği konserle program devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız