SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Fazla Çalışacağım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:03:33
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya’da milletvekili adaylarını önseçimle belirledi. Seçimlerde birinci çıkan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Seçimlerden tam mutabakatla çıkmak bizleri daha da güçlendirdi” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili adaylarını önseçimle belirledi.7 Haziranda yapılacak seçimler için 11 aday adayının yarıştığı seçimlerde 2 bin 444 delege oy kullanarak 6 kişilik listeyi belirledi. 13 ilçede ayrı ayrı gerçekleştirilen seçimlerde oy kullanan 2 Bin 409 oy geçerli sayılırken, seçimlere katılımın yüksekliği dikkat çekti.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞATTIK

Seçim sonuçlarına göre CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba 2 Bin 409 geçerli oyun 2 Bin 191’ini aldı. CHP’nin Türkiye genelinde ön seçim gerçekleştirdiği ilk illerden birinin Malatya olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Önseçime katılan  delegemiz, Haziran seçimlerinde Malatya’dan aday olacak milletvekillerini tüm Türkiye’ye bir demokrasi dersi vererek belirledi. Delegelerimizin iradesiyle belirlenerek ilk altı sırayı alan arkadaşlarım ile birlikte partimizin Malatya’da çok daha başarılı olması için bugünden başlayarak çok çalışacağız.Malatya’da bir demokrasi şöleni yaşattık. Asıl mücadele şimdi başlıyor.” ifadelerini kullandı.

AĞBABA: %91 DESTEĞİ HAKETMEK İÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIM

Ağbaba açıklamasının devamında; “4 yıl önce bana güvenerek, Malatya’yı temsil etme onuruna beni layık gören yoldaşlarım,  beni bir kez daha onurlandırdılar. 2409 geçerli oyun 2191’ini alarak, yol arkadaşlarımın % 91 oranında desteğiyle ön seçimden birinci sıra milletvekili adayı olarak çıkmak benim için büyük bir onur. Bana desteklerini sunan ve güvenen tüm yol arkadaşlarıma,örgütümüze ve çok değerli aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bana verilen % 91 oranındaki desteği hak etmek için daha fazla çalışacağım. Delegelerimizin oyları ile belirlenen diğer 5 milletvekili adayı arkadaşım ile birlikte partimizin başarısı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Önseçime giren tüm aday adayı arkadaşlarım ve Cumhuriyetin değerlerine sonuna kadar sahip çıkan partililerimizle birlikte 7 Haziran’da CHP’yi iktidara taşımak için hep birlikte çalışacağız. Asıl mücadelemiz şimdi başlıyor.” ifadelerini kullandı.

"DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLDU"

Bu arada önseçimden sonra değerlendirmede bulunan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, delegelerin yüzde 85’inin sandığa gittiğini belirterek demokratik bir seçimin yaşandığını söyledi. 

Dün il genelinde 13 ilçede aynı anda başlayan ve akşam saatlerinde sona eren ön seçimde delegelere 7 Haziran’daki seçimlere girecek milletvekili adaylarını belirledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın birinci çıktığı ön seçim sonrasında bir değerlendirme yapan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, tüm sandık görevlilerine ve delegelere teşekkür ederek demokratik bir seçimin yapıldığını söyledi.

CHP’nin önseçimin diğer partililerin seçimlerine benzemediğini belirten Kiraz, gizli oy açık tasnif olarak gerçekleşen oy seçimin şeffaf bir şekilde olduğunu söyledi. Parti içi gerçek bir demokrasi olduğunu söyleyen Kiraz, sandık görevlilerine teşekkür ederek aday adaylarına da başarılar diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız