SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Fazla Destek Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-10-20 21:14:56
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Sportif Direktörü Ali Ravcı, Yeni Malatyaspor olarak yerel yönetimler ve taraftarlardan daha fazla destek beklediklerini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Ravcı, Şanlıurfaspor’un iyi bir takım olduğunu ifade ederek, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Ravcı, Şanlıurfaspor karşısında geriye düşmelerine rağmen, iyi bir geri dönüş yaptıklarını ifade ederek, “Neticede iyi bir oyunla 3 puanı aldık. Bizim için güzel bir hafta oldu. Liderliğimizi sürdürüyoruz” dedi.

Ligde her maça etap olarak baktıklarını dile getiren Ravcı, Manisaspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını, bu karşılaşmayı da kazanıp, liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade etti.

Ravcı, taraftarların deplasman maçlarında kendilerini yalnız bırakmadıklarını kaydederek, özellikle iç sahada oynadıkları karşılaşmalarda taraftarların tribünleri doldurmalarını beklediklerini ifade etti.

Takımın gelinen süreçte desteğe ihtiyacının olduğuna dikkat çeken Ravcı, şunları söyledi:

“Başarı bir bütündür. Futbolda bir başarı sağlamak istiyorsanız, takımınızda iyi gidiyorsa ve liderse bunu sadece futbolcudan, teknik heyetten, yönetimden beklememek lazım, şehrin diğer dinamiklerinin de hareketlenmesi gerekiyor. Şuanda bu takım lider ve işin açıkçası daha fazla destek bekliyoruz. Yerel yönetimlerimizin ve taraftarlarımızın bu coşkuya, birlikteliğe, başarıya katılmasını istiyoruz. Çünkü takım bu durumdayken böyle bir havanın oluşturulması lazım. İnşallah bundan sonraki haftalarda da beklentimiz odur. Daha fazla destek bekliyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ankaradaki drijanlı (7 yıl önce)
    SÖZDE DEYİL .ÖZDE DESTEK OLALIM MALATYAMIZA.ŞİMDİ DESTEK OLMANIN TAM ZAMANI
    0
    0
    Yanıtla
  • ozi (7 yıl önce)
    Bir paket sigaraya 10 TL veren arkadaslar lutfen takimimiza sahip çikalim. En pahali biletimiz 30 tl en ucuzu 7 tl. yani gerçekten fiatlar çok uygun
    0
    0
    Yanıtla