SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Fazlasına İhtiyaç Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:35:07
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Valisi Vasip Şahin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılmakta olan Malatya Arena Stadyumu'nun inşaat alanında inceleme yaparak çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Vali Vasip Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ile birlikte İnönü Üniversitesi karşısında inşaatı süren Malatya Arena Stadyumu'na gitti.

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Şahin, “Malatya’da Arena önemli bir yapı olacak. 25 bin seyircili bir stat. Sporunda merkez noktasını biraz daha doğusuna doğru çekmiş olacağız. Bu bölgenin bir spor kompleksi halinde bir bütün olarak planlanmış olması güzel bir düşünce. Tamamen hayata geçirilmesi halinde Malatyalılar burada istifade edecekler. Malatya hem büyükşehir oldu hem de nüfusu 500 bini geçtiği için daha fazla spor tesislerine ihtiyaç var. Antrenman sahası ve Şeker Fabrikası alanında yaptırılacak olan kapalı spor salonu programa alındı. Şeker Fabrikası alanındaki Gençlik Merkezi’nin inşaatına başlandı. Bitirilmek üzere olan spor salonlarımız var, temeli atılacak olan tesislerimiz var. Malatya Spor Tesislerinde bu yıl bereketli bir yıl geçirilecek” diye konuştu.

Vali Şahin, incelemenin ardından Yeni Malatyaspor’un hazırlık maçını, Yeni Malatyaspor Başkanı Ertan Mumcu ile birlikte bir süre izledi.

Yeni Malatyaspor Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Yeşiltepe’de yeni bir sahanın yapımını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte üstleneceklerini söyledi. Vali Şahin ise, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’ya projeye başlanması talimatını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız