SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Daha Geniş 'Makam Odası' İçin!

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:25:00
Daha Geniş 'Makam Odası' İçin!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin, yaklaşık 5.5 yıl önce hizmete giren, mimari ödüllü hizmet binasında yapılacak tadilat için ihale yapılacağı bildirildi.

Tadilat ihalesi kapsamında, büyükşehir statüsüyle birlikte gelen genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları için ortalama 60-70'er metrekarelik lüks makam odaları oluşturulacağı, bunun için mimari projesi Prof.Dr. Ahmet Vefik Alp tarafından çizilen, uluslararası ödül kazanan binadaki birçok odanın birleştirilerek geniş makam odaları yaratılacağı öğrenildi.

Başta Kernek düzenlemesi olmak üzere yaptığı birçok proje tartışma ve eleştiri konusu olan Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın proje birimi danışmanı Mimar Zeki Sarılar'ın önerileri doğrultusunda tadilatın gerçekleştirileceği öne sürülüyor.

Daha önce ödüllü projesinin mimarisinde en küçük değişikliğe yasal olan hakları nedeniyle izin vermeyen Prof.Dr. Alp'ten, yapılacak düzenlemeler için onay alınıp alınmadığı merak ediliyor.

Tadilat ihalesinin 15 Ağustos Cuma günü saat 14.30'da gerçekleştirileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız