SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Güçleneceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:06:55
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 44 Malatyaspor’da 2.başkan Barış Bingöl yapılan destek gecesini değerlendirdi. 

Düzenlenen destek gecesinin iyi geçtiğini belirten Barış Bingöl, “Çok şükür gecemiz güzel geçti. Ben buradan bütün katılımcılara çok teşekkür ediyorum. Bizden desteklerini esirgemeyen Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, iş adamları Ali Galip Şahin ve Hulusi Akkoyun’a ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü gerçekten bu isimler 44 Malatyaspor’a önemli katkılar sundular. Tabi bunun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, yine Yeşilyurt ve Battalgazi belediye başkanlarımıza teşekkürlerimiz sunuyorum. Bütün siyasi partilerimiz de bize destek olacaklarını söylediler. Biz onların da desteğini alarak inşallah hak ettiğimiz 3.lige bu sene çıkmak istiyoruz” dedi.

Barış Bingöl yönetim kuruluna takviye yaptıklarını da söyleyerek, iş adamı Nuri İlgün’ün kulüp 2.Başkanlığı görevine getirildiğini ifade etti.

Yönetim kuruluna takviyelerinin süreceğini söyleyen Bingöl, “Nuri Bey zaten 4 yıldır bizim yanımızdaydı. Bundan sonra kendisi daha aktif olacak. Benim İstanbul’dan iş ortağım. Kendisine teşekkür ediyorum. Birkaç isim daha girecek yönetime. Yönetimi biraz daha güçlendireceğiz. Birlik beraberlik olmazsa zaten bu iş olmuyor. Sırt sırta verip Allah’ın izniyle bu takımı bir üst lige çıkaracağız. Tabi ki bu sene de hedefimiz 3.lig” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız