SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Güçlü Bir Şekilde Dönmek İçin.."

0
Güncellendi - 2017-08-12 17:30:51
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Trabzonspor’dan bir yıllığına kiraladığı ön libero oyuncusu Aytaç Kara, “Daha güçlü bir şekilde döneceğim” dedi.

Sarı siyahlı kulüp, uzun süredir peşinde olduğu ön libero oyuncusu Aytaç Kara’yı bir yıllığına kiraladı. Karadeniz kulübüyle her konuda anlaşan Evkur Yeni Malatyaspor, tecrübeli oyuncusu kadrosuna dahil etti.

Evkur Yeni Malatyaspor’a bir yıllığına kiralanan Kara, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Daha güçlü bir şekilde dönebilmek için çıktığım bu yolda bana desteğini ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürler” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Veli (6 yıl önce)
    Arturo mina dunyanin en iyi stoperlerinden.kendisiyle anlasildi.biraz yabancı haber ajanslarını takip etseniz görürsünüz
    0
    0
    Yanıtla
  • Antielazığ (6 yıl önce)
    Sayın yönetim Osmanlı maçına kadar beş günde 4 transfer yapılacağını belirtmisti lig başladı ortada yine transfer yok hedefsiz vizyonsuz bir yönetimle karşı karşıyayz eski adil gevrek yok artık. Ligde kalalım yeter diyerek ligde kalınacağını sanıyorlar ama bu lig TFF 1.lig değil yanılgılarını küme düşerek ödemeyiz inşallah iyi bir stoper, orta saha ve çok iyi degil cok iyi bir FORVET alınmazsa şansımız hiç yok para verin alalım diyenler akhisar, Alanya'da yeni çıkmıştı ve ilçe takımları onlar parayı nereden bulduysa bu yönetimde parayı oradan bulacak ise yaramaz adamlara 1 milyon Euro vermeyi bilenler düzgün transfer yapmayıda bilecekler!
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (6 yıl önce)
    Rodeyega Malatya geliyor haberleri ne oldu.???
    0
    0
    Yanıtla