SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha Güçlü Hale Getireceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesine bağlı Esenlik Şirketi tarafından basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

Dede Korkut Parkı'nda verilen yemeğe, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ve Esenlik Şirketi Müdürü Hacı Uğur Polat'ın yanı sıra Esenlik şirketi yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Esenlik Şirketi olarak basın mensuplarıyla bir araya geldiklerini ifade ederek, "İftar yemekleri; birlik, beraberlik ve dayanışmanın kaynaştırdığını düşünüyorum. Böyle etkinliklerin yapılmasını güzel bir davranış olarak nitelendiriyorum. Bu anlamda bu davetimize katılan bütün basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Esenlik'in Malatya'ya yaptığı katma değeri daha da yükseklere çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Çakır, "Esenlik'i Malatya'ya hizmet üretip, Malatya ekonomisine katkı sağlayan bir şirkettir. Esenlik halkımızın malıdır. Esenlik, ekonomi yanında sosyal ve kültürel anlamda katma değerini yükseltecektir. Esenlik'in geldiği yerlerden daha yükseklere çıkarmak, çok daha ilerilere götürmek, yapacağı yeni yatırım ve açılımlar ile yeni açılacak alanlarla güçlendirmeyi istiyoruz. Sosyal ve kültürel alanda da Malatya ve Malatya halkına da birçok hizmeti sunmasını planlıyoruz. Esenlik'in şube sayısında da artış yaptık. Yeni sektörlerde de açılımlara gideceğiz. İl dışında da yeni şubeler açarak, Esenlik'i daha güçlü hale getireceğiz" diye konuştu.

OTOMOBİL ÖĞRENCİYE..
Bu arada Malatya'da bir üniversite öğrencisi, alışverişle katıldığı çekilişte otomobil kazandı.

Erzurum Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği Bölümü'nde okuyan 19 yaşındaki Ersin Canbay'a, Malatya Belediyesi Esenlik Marketler zinciri tarafından düzenlenen eşya piyangosunda en büyük ikramiye olan otomobil çıktı. Hyundai Getz marka otomobilin anahtarı, Dede Korkut Tesisleri'nde Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat ile diğer yetkililerin katıldığı törenle gence teslim edildi.

Ersin Canbay, otomobil çıkmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Babamla birlikte Esenlik Market'ten alışveriş yaptık, 43 TL tuttu. Kasiyer, 1 TL'lik daha alışveriş yapılması halinde 44 TL'lik alışverişe bir çekiliş kuponu verildiğini söyledi. Ben de çikolata aldım ve 44 TL'lik alışveriş sonrasında bir kupon aldık. Kendi ismimi yazıp kutuya attım. Daha sonra bu kuponumuza otomobil çıktığı bildirildi. Sevinçliyim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız