SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Güçlü Yönetim Oluşturulması Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2016-05-17 15:47:39
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Alima Yeni Malatyaspor Divan Kurulu Başkanı Ahmet Çakır, bu sezon ilk kez PTT 1. Ligi’nde mücadele eden Alima Yeni Malatyaspor’un başarılı bir sezon geçirdiğini söyledi.

Başkan Çakır, Alima Yeni Malatyaspor’un başarısına birçok yönden bakılması gerektiğini kaydederek, “Başarı sadece Şampiyonlukla olmaz. Burada bir şehir takımı oluşması, iyi yönetebilen ve ekonomik anlamda sağlıklı yönetilen takıma genel olarak bakılması gerekiyor. Birçok yönde de bakmak gerekir. Oynadığı futbolla, kemikleşmiş kadrosuyla ve alt yapı olarak değerlendirmek gerekiyor. Malatyasporumuzu bu sene ortaya koyduğu performans ile başarılı buluyorum. Halkın kabullenmesi, sahip çıkması takımımız için çok önemlidir. Bu sezona genel olarak baktığımız zaman başarılıdır. Belki birkaç maç ile Play-Off’a gidebilecek pozisyonumuz vardı” dedi.

“DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM OLUŞTURULMASI GEREKİYOR”

Takımdan ümitli olduklarını dile getiren Çakır, yönetime mesaj verdi.

Çakır, futbolun birçok dinamiğinin olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi: “Takımımızdan ümitliyiz. Arkadaşlarımız daha güçlü bir yönetim oluşturmaları gerekiyor. Burada ekonomi çok önemlidir. Futbolda başarı da bir yere kadar olur. Ekonomi ile bazen başarı yakalanamıyor. Futbolun birçok dinamikleri var. Bu dinamiklerin Malatyaspor’da yakalandığı kanaatindeyim. Önümüzdeki yıllara baktığımız zaman ümit veren bir Malatyaspor oluştuğunu görüyoruz. İnşallah bu artarak devam eder. Her bakımdan bu artış önemlidir.”

Alima Yeni Malatyaspor’un yararına İstanbul’da düzenlenen geceye de değinen Çakır, “Gecenin yapılması ve orada ciddi desteklerin verilmesi, insanların bu takımı sahiplendiğini gösterir. Dolayısıyla Malatyaspor’un bu sezon ortaya koyduğu performansı başarılı buluyorum” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyalı (7 yıl önce)
    belediyelerin ya da valiliğin kesinlikle futbol takımlarına destek vermemesini hatta maça dahi gitmemeleri gerektiğini n altını çizerim. kulüpler tamamen özel olmalı ,halkın parasını ve itibarını spor ahlakına sahip olmayan bir ortamda harcatmayın.sadece bireysel olarak amatör sporculara destek olunmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla