SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Güvenli Tesisat İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:27:27
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası tarafından elektrik tesisatçılığı ile uğraşan oda üyelerine yönelik olarak yer altı kabloları ve enerji bağlantısı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Akkoza Otel’de yapılan toplantıya Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Hüseyin Baştürk, Malatya Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Hatice Bilgi Alğın, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya Yatırım Grup Şefi Gökhan Apay, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya Bağlantı ve Ölçüm Hizmetleri Grup Şefi Yasin Özdemir ile oda üyeleri katıldılar.

Toplantının açılışında konuşan Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Hüseyin Baştürk, “Elektrik işi sorumluluk isteyen kendisi tarafından yapılan ve sorumluluk alarak yapılan işe imza atılan bir iştir. Toplantımızın amacı, ilimizin daha güvenli elektrik tesisatlarına ve estetik yapılara kavuşması için yer altı kablolarının döşenmesi ve abone işlemlerinin yapılması hakkında kurum yetkilileri tarafından, üyelerimizi bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Kurumlar arasındaki sıkıntılarımızı zaman içerisinde kurumlar ile bir araya gelerek üyelerimizle olan diyaloglarını güzel bir şekilde yürütmeye çalışıyoruz” dedi.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Malatya Yatırım Grup Şefi Gökhan Apay, kurum ile elektrik tesisatçıları arasında yaşanan sorunların çözümü için toplantının yararlı olacağını söylerken, Malatya Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Hatice Bilgi Alğın ise yararlı bir toplantının yapılmakta olduğunu söyleyerek, organizeyi yapan Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarları Odası’na teşekkür etti.

Toplantı da, elektrik tesisatçıları ile Fırat Elektrik A.Ş. yöneticileri arasında yaşanan sorun ve sıkıntılar dile getirilerek, ortak talepler dile getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız