SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Güzel Bir Darende İçin.."

0
Güncellendi - 2016-10-04 20:28:25
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, “Daha güzel bir Darende için çalışıyoruz” dedi.

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ve bir grup gazeteci Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser’i ziyaret etti.

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği tarafından düzenlenen gezi programına katılmak için Malatya’dan yola çıkan gazetecileri ve Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş’i makamında ziyaret eden Eser belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eser, Darende’nin daha güzel bir İlçe olması için mücadele verdiklerini belirterek, “İnşallah Perşembe günü TOKİ ile son görüşmeleri yapıp Darende’deki kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacağız. Bunun yanında hükümet binasını yeniliyoruz, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası bitmek üzere. Mezbahanemiz bitti. Darende’yi sağlık turizmine de açmak istiyoruz, bir Fizik Tedavi Hastanesi yapmak için görüşmelere başladık. İnşallah güzel sonuçlanır. Ayrıca öğrencilerimiz için 500 kişilik bir öğrenci yurdunun temelini atacağız, yine İmam Hatip Lisesinin temelini attık. Darende’ye ne kadar hizmet etsek az, Darende hizmetin en güzeline layıktır” diye konuştu.

Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği Başkanı Nüvit Ateş ise Malatyalı gazeteciler ile birlikte Ege Bölgesinde 7 günlük bir gezi programına katılacaklarını belirterek, “Fethiye, Ortaca, Köyceyiz, Datça, Marmaris, Aydın gibi çeşitli yerleri gezeceğiz, inşallah programımız güzel geçer” diye konuştu.

Darende’nin önemli bir ilçe olduğunu aktaran Ateş, Ege Bölgesi Malatyalılar Derneği olarak Darende Belediye Başkanı Eser ile istişare içinde olacaklarını söyledi.

iha

darende1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız