SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Güzel Bir Hekimhan İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:21:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı, Malatya Araştırmalar Derneği Başkanı Kemal Deniz, AKP'den Hekimhan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AKP Hekimhan İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı için müracaatını yapan Deniz, önemli bir tarihi geçmişinin yanında, gelişmesi için öncelikli olarak etkin bir misyon-vizyon doğrultusunda Hekimhan’a daha iyi hizmet edip ilçenin gelişmesini ve kalkınmasını sağlamak amacıyla belediye başkanlığına aday adayı olduğunu belirtti.

'Halka hizmet Hakka hizmet' düsturu ile yola çıktığını belirten Kemal Deniz, “Bugüne kadar değişik yerlerde hizmet verdim. Bilgi ve tecrübelerim, hizmet aşkım ve çalışma ahlakımla ilçemiz için en doğru ve en iyi hizmetleri üretip, daha yaşanabilir bir Hekimhan oluşturmak temel gayemiz olacaktır. Gelecek nesillere daha güzel bir ilçe, yaşamak için tercih edilen, ekonomik yeterlilik ve istihdam olanaklarının oluşturulduğu, çocukların, gençlerin, kadınların daha mutlu olduğu bir Hekimhan oluşturmak için yola çıkmış bulunuyoruz” dedi.

Hekimhan’da hazırladıkları projelerle nitelikli göçün önünü keseceklerini söyleyen Kemal Deniz, gençlere istihdam alanı yaratılmasıyla ve sosyal donatılar kazandırılmasıyla önümüzdeki 5 yıl sonunda mevcut nüfusu 50 bin’e çıkarmış olacaklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız