SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Güzel Hale Getireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:05:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, mahalleye dönüşen köylerde geleneksel yapıyı bozmadan, sokak ve meydan düzenleme çalışmalarına başlandı. 

Doğanşehir'de bugüne kadar 175 kilometrenin üzerinde yol çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, atıl durumda olan Yeni Sanayi Sitesi’nde de altyapı ve yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmaların büyük bölümünü tamamlanırken Polat, Fındık, Kapıdere ve Küçüklü mahallelerinde ise sokak ve meydan düzenleme çalışmaları yürütülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmaların yapıldığı mahallelerde incelemelerde bulunup, muhtar ve vatandaşlarla görüştü. İnceleme gezisine AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ertan Mumcu ve Zeki Sarılar, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, bazı daire başkanları ile şube müdürleri katıldı.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, mevsim şartları elverdiğince bütün ilçelerde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Yapılan çalışmalar sonrasında vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldıklarını belirten Başkan Çakır, “Hangi ilçemize gitsek vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür ediyorlar. Bu durum bizleri de mutlu ediyor. Bu çalışmalar kırsal mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getiriyor. Doğanşehir ilçemizde de bu yıl çok yoğun çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. Bazı mahallerimizde sokak ve meydan düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Fındık Mahallemizde çalışmaların büyük bölümü tamamlandı. Kapıdere ve Küçüklü mahallerine 10 bin metrekare kilit taşı döşenecek. Şu ana kadar Kapıdere de 2 bin metrekare kilittaşı döşedik. Mevsim şartları elverdikçe bu çalışmalar devam edecek. Doğayla iç içe olan bu mahallerimizi daha da güzel hale getireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız