SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha Güzel Şeyler Olacak..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Yeni Malatya Spor - İskenderun Demirçelikspor maçının ardından basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, takımın hedeflerine ulaşacağını kaydetti.

Katipoğlu, takıma güvendiklerini ifade ederek, "Galibiyeti, şehrin bütünleşmesi yönünden rol oynayan taraftarlarımıza ve tüm şehre armağan ediyoruz. Gerçekten güzel bir galibiyet oldu. Yıllardan beri Malatya'da bir özlem var. Bir kıvılcım bekleniyordu. İnşallah herkesin desteğiyle önce Ankaragücü ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması arkasından ligde Turgutluspor ve Bozüyükspor karşılaşmalarında daha güzel şeylerin olacağını ümit ediyorum. Şehrimiz her şeyin en güzeline layık. Biz
takımımıza güveniyoruz. İskenderun Demirçelikspor karşılaşması 12 puanlık bir karşılaşmaydı. Bundan sonraki süreçte hep üzerimizdeki takımlarla oynayacağız. Bu avantajımızı çok iyi kullanmamız gerekiyor. Bizim için içeri dışarı yok. Her yerde galip gelmek zorundayız. Takım oturdu. Kısa aralıklarla maç yaptığımız için takım yorgun olabilir. Büyük bir maç trafiğine girdik. Ama güzel şeylerin olacağını ümit ediyorum. Sabrınız kalmadı ama sabırlı olursak layık olduğumuz yerlere geleceğiz. Şehrimizi en iyi yerlerde görmek istiyoruz. Ama bu maçtaki tablo özellikle beni çok mutlu etti. Şehrimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu galibiyette Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ında büyük bir payı var. Kendisine de şükranlarımızı sunuyoruz. Şehrimizin mülki amirleri de karşılaşmalara geliyor. Buda bir özlemdi. İnşallah daha iyi şeyler olacağını ümit ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun" dedi.

Gönüllerin takımı olduklarını belirten Katipoğlu, "Bir iş yeri açtığımızda o işyerinin yerine oturması bile zaman alıyor. Bizde 7 aylık bir takımız. Takımın uyum sağlaması gerekiyor. Buda gayet güzel gidiyor. Biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Takımımızla gurur duyuyoruz. Doğunun gururu olduk. İnsanların bizi karşılamaları ve sevgi gösterileri bizleri çok mutlu etti. İyi bir takım olmanın yanı sıra gönüllerinde takımı olduk. Şuanda 4-5 futbolcumuza talip var. Özellikle Süper Lig'den futbolcularımıza talip olan kulüpler var. Herkesin birlik ve beraberlik içinde bizi destekleyeceğini ümit ediyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Vedat İnceefe ise, "İskenderun Demirçelikspor'un güçlü bir rakip olduğunu biliyorduk. İyi futbol oynadıklarını da biliyorduk. Bu gibi maçlarda bazen şansa da ihtiyaç vardır. Biz bugün şanslıydık. Çok iyi oynamadık ama kazanmasını bildik. Hakemin bazı kararları da bizi etkiledi. Ben hakemlerle ilgili bir şey konuşmayacağım. Çok iyi olmadığımız maçı 2-1 kazandık, mutluyuz" şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız