SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Daha Hızlı ve Konforlu Hizmet"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:43:41
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 7 Haziran seçimi sonrasında Pütürge ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çalık beraberinde Milletvekili Mustafa Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve partili yöneticiler ile birlikte 7 Haziran genel seçimi sonrasında teşekkür ziyaretinde bulundu.

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, AKP Pütürge İlçe Yönetimi tarafından karşılanan Çalık, burada vatandaşlara verilen destek için teşekkür etti.

Çalık, “Pütürgeliler her seçimde AK Parti’ye destek vermiştir. 7 Haziran seçiminde de Pütürge’de AK Parti yine birici parti olmuştur. Pütürgeli hemşerilerime, Pütürge Belediye Başkanımıza ve parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Pütürge ilçemize bu dönemde de hizmetler gelmeye devam edecektir” dedi.

Mahalle muhtarları ile de görüşen Çalık, “Büyükşehir Belediyemiz, Pütürge Belediyemiz ile koordineli olarak yatırım programlarını yapıyor. Kırsal kesimdeki yol çalışmaları geçmişte İl Özel İdaresi’nin yapmış olduğu çalışmaların 10 katını geçecek durumda. Pütürge ilçemize büyükşehir belediyemiz tarafından kurulan 2 adet taş ocağı ve asfalt şantiyesi ile yol ve alt yapı  hizmetler bölgemize daha hızlı ve konforlu bir şekilde verilecektir” dedi.

Pütürge ile Doğanyol arasındaki karayolunun Karayolları tarafından programlandığını belirten Çalık, Pütürge’den Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesine 50 kilometrelik yol yapılması ile ilgili programla çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.

Çalık, Şahin ve Çakır Pütürge İlçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla bir araya geldiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız