SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Daha İleri Noktalara..'

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, "El birliği ile üniversitemizi daha ileri noktalara getireceğiz" dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik , Turgut Özal Tıp Merkezi'nin üst kısmındaki Sağlık Yüksekokulu binasının tamamlanmasında ve kampüsün fiziki gelişiminde önemli rol alan işçiler ile birlikte üniversitede düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Çelik, burada yaptığı kısa konuşmada, "Hem Sağlık Yüksekokulu binamızın inşaatının tamamlanması hem de üniversitemizin özellikle fiziki gelişiminde önemli katkıları olan işçi personelimizin gösterdiği özverili çalışmalar bizleri memnun etmektedir. El birliği ile üniversitemizi daha ileri noktalara getireceğiz. Çalışan tüm işçilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İşçiler ise Rektör Çelik'in kendilerine gösterdiği yakın ilgiden memnun olduklarını belirterek, toplantının iş motivasyonu açısından da önemli olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız